Kuva Canal Boat Club at Alvechurch Marina
Kuva Canal Boat Club at Alvechurch Marina
Kuva Canal Boat Club at Alvechurch Marina
Kuva Canal Boat Club at Alvechurch Marina
Kuva Canal Boat Club at Alvechurch Marina

Osoite: Scarfield Warf, Alvechurch, Worcestershire, B48 7SQ,
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.canalboatclub.com

Kiinnostaako myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Canaltime at Alvechurch Marina? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Canal Boat Club Alvechurchin venesatamassa Worcestershiressä, Englannissa, päättyy jännittävä päätös uuden seikkailun etsimiselle. Seuraavalla osa-aikaisen loma, saa virkistäytyä uskomatonta risteilyä joillakin Ison-Britannian vakiintuneimmista vesiteistä. Tahdin muutos löysää rintaasi ja kirkastaa mieltäsi. Lisäksi huvivenesatama sijaitsee keskeisellä paikalla laajan kanavaverkon keskellä, joka antaa sinulle rajattoman määrän mahdollisuuksia tutustua kaikkiin mahdollisiin iloihin reiteillä.

Kyydissä, Matkailu ja vapaa-aika Aikaosakäytön välittäjät ovat varmoja rikkaasta sekoituksesta vesistöalueiden näkymiin ja aktiviteetit viehättävät sinua. Jokainen viidestä Midlandin läänistä, joita kohtaat, tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen sekoittamalla mielenkiintoisesti vanhaa uuteen.

Sitten, hyvästä purskeesta aktiviteetin jälkeen, palaa huoneeseesi, joka on vain premium-lomamökki. Veneet ovat täysin varustettuja ja jokainen varmistaa, että kaikki kodin mukavuudet ovat paikoillaan. Mukavuuksiin kuuluu keskuslämmitys, täydellinen keittiö ja olohuone vuodesohvalla. Lisäksi sinulla on pääsy kuntokeskukseen, uima-altaan baariin, langattomaan internetyhteyteen yleisissä tiloissa, itsepysäköintiin, yrityskeskukseen ja 24h-vastaanottoon. On selvää, että tyytyväisyys taataan Canalboat Clubilla Alvechurchin venesatamassa.

Ostamalla Canal Boat Club Alvechurch Marinan aikaosuuksista

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Canal Boat Club Alvechurch Marinassa ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Canal Boat Clubilla Alvechurchin venesatamassa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Canal Boat Clubilla Alvechurch Marinassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Canal Boat Clubin myymisestä Alvechurch Marinan kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Canal Boat Clubilla Alvechurchin venesatamassa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Canal Boat Clubin käyttäminen Alvechurchin venesatamassa voi olla turvallinen tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu luototilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.