Kuva yrityksestä Club La Costa Canaltime
Kuva yrityksestä Club La Costa Canaltime
Kuva yrityksestä Club La Costa Canaltime
Kuva yrityksestä Club La Costa Canaltime
Kuva yrityksestä Club La Costa Canaltime
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.clcworld.com/destinations/on-the-water/canaltime/

Kiinnostaako Club La Costa Canaltimen myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Koe Englannin vesiväylien suuri perintö CLC -kanava -aika. Nauti neljä vuodenaikaa ja koe samalla vieraanvaraisia ​​kanavapuolella sijaitsevia pubeja. Tapaa kanavaveneilijöitä, jotka kulkevat kellonajan. Kaikki tämä vain muutamalla maililla tunnissa!

lomaosakkeen omistajuus CLC Canaltimessa toivottaa omistajat tervetulleiksi neljään fantastiseen kanavapaikkaan. Cheshire Plainsin sydämessä sijaitseva Anderton Marina nauttii upeista puitteista, joista on kauniit näkymät maaseudulle. Blackwater Meadow Marina sijaitsee lähellä Ellesmeren kaupunkia kauniilla Shropshiren maaseudulla. Sillä on upea sijainti Llangollen-kanavalla, joka sai UNESCOn maailmanperintökohteen virallisen aseman vuonna 2009. Gayton Marina tarjoaa ihanteellisen tukikohdan fantastisiin vesiteihin Northamptonshiren sydämessä, kuuluisalla Grand Union -kanavalla Birminghamista Lontooseen, ja tarjoaa samalla fantastista näkemyksiä. Lopuksi, Worcester Marina, joka sijaitsee Lowesmoor Wharfin alueella Worcesterin keskustassa. Worcester Marina tarjoaa veneilijöille helpon pääsyn maaseudulle ja tarjoaa samalla myös keskeisiä mukavuuksia. CLC Canaltimen jäsenillä on pääsy laajaan 27 korkealaatuisen kapeaveneensä laivastoon.

CLC Canaltime kapeat veneet on suunniteltu erityisesti lomakäyttöön. Kapeat veneet voivat nukkua neljästä kuuteen ihmistä (valitsemastasi veneestä riippuen). Heillä on oikeat mukavuudet ja varusteet loma-odotusten täyttämiseksi. Jos pidät omasta ruoasta, aluksella on grilli, uuni, neljä polttotason ja mikroaaltouuni.

Risteily vapaa-aikana Ison-Britannian sisävesikanavien vesiväylillä CLC-kapealla veneellä, joka on rakennettu tätä tarkoitusta varten. Löydä matkasi aikana suosikkisi kanavan rannalla sijaitseva pubi. Nauti Englannin ja Walesin maaseudusta tai kokeile onneasi vetämällä! Aika on teidän puolellanne, mutta haluatte viettää sen CLC Canaltimen kanssa.

Ostaan ​​Club La Costa Canaltime -aikaa

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Club La Costa Canaltime ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Club La Costa Canaltimeen, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Club La Costa Canaltimessa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club La Costa Canaltime -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Club La Costa Canaltime -yrityksen kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Club La Costa Canaltimen käyttö voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.