Kuva Murtoluku Omistus Melia Dunas Beach Resort & Spa
Kuva Murtoluku Omistus Melia Dunas Beach Resort & Spa
Kuva Murtoluku Omistus Melia Dunas Beach Resort & Spa
Kuva Murtoluku Omistus Melia Dunas Beach Resort & Spa
Kuva Murtoluku Omistus Melia Dunas Beach Resort & Spa

Osoite: Rua Andrade Corvo, PO BOX 63, Kap Verde - Sal,
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.melia.com/en/hotels/cabo-verde/isla-de-sal/melia-dunas/index.html

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Fractional Ownership Melia Dunas Beach Resort & Spassa


Murtolukuomistus at Melia Dunas Beach Resort & Spa tarjoaa matkalaiselle monenlaista nähtävää sijaitsee vain muutaman minuutin päässä värikkäästä Santa Marian ja Amilcar Cabralin kansainvälisestä lentokentästä Sal-saaren lounaaseen.

Rentoutuminen ja hauskaa aivan kauniilla Algodoeiron rannalla, joten se on loistava kohde purjelautailulle, kitesurfingille ja sukellusfaneille. Spectacular all-inclusive osa-aikaisen lomakeskuksessa on sviittejä ja huviloita, joissa on jopa 5-makuuhuonetta, oma puutarha ja uima-allas

Koe YHI Spa ja upeat uima-altaat, joita ympäröi kaunis puutarha. Lomakeskuksessa on neljä ravintolaa ja kahdeksan baaria. Paikallinen ja kansainvälinen ruokailu.

Melia Dunas tarjoaa laajan toimintaohjelman, iltaesitykset ja elävää musiikkia. Yksinoikeudella ja henkilökohtaisella The Level -palvelulla.

Melia Dunas Beach Resort & Spa on ylellinen All Inclusive -allas ja rantalomakohde, josta on näkymät koralliriutalle, jossa on runsaasti meren elämää. Lomakeskuksessa yhdistyvät ikuinen kesäilmasto ja upeat trooppiset puutarhat sekä ensiluokkaiset tilat ja majoitus.

Melia Dunas Beach Resort & Spa tarjoaa myös Wi-Fi: n kaikissa huoneissa ja yleisissä tiloissa. Exclusive-palvelu vain aikuisille (vähintään 16 vuotta). Altaat aikuisille ja lapsille. Boulevardissa ja kampaajassa on täysi kuntosali, kaksi tenniskenttää ja rantalentopalloa, putiikkeja ja kauppoja.

Fraktionaalisen omistuksen ostaminen Melia Dunas Beach Resort & Spa -käyttöoikeus

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa murtoluku Melia Dunas Beach Resort & Spa ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja murtolukuun Melia Dunas Beach Resort & Spa miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Fractional Ownership Melia Dunas Beach Resort & Spa -hotellissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus murto-omistusoikeuden myymisestä Melia Dunas Beach Resort & Spa -omistuksessa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä osa-aikaisia ​​käyttöoikeuksia murtoluvulla Melia Dunas Beach Resort & Spa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä murtolukuja Melia Dunas Beach Resort & Spa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.