Kuva yrityksestä The Grand Islander, Hilton Grand Vacations Club
Kuva yrityksestä The Grand Islander, Hilton Grand Vacations Club
Kuva yrityksestä The Grand Islander, Hilton Grand Vacations Club
Kuva yrityksestä The Grand Islander, Hilton Grand Vacations Club
Kuva yrityksestä The Grand Islander, Hilton Grand Vacations Club

Osoite: 2023 Kalia Road, Honolulu, HI 96815, Hawaii, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: hiltonrandvacations.com/en/resorts-and-destinations/hawaii/oahu/the-grand-islander-a-hilton-grand-vacations-club

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä The Grand Islander by Hilton Grand Vacations Clubissa


Hilton Grand Vacations Clubin Grand Islander On RCI Gold Crownin lomakeskus. Vuotuinen käyttö perustuu pisteisiin vuodessa. Pisteitä voidaan käyttää tässä erinomaisessa havaijilaisessa lomakeskuksessa tai missä tahansa Hilton Grand Vacations Club -verkoston lomakeskuksessa.

Tämä ylellinen havaijilainen 418 asunnon loma osa-aikaisen sijaitsee maailmankuulussa Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resortissa. 37-kerroksiseen torniin tulee yhden, kahden ja kolmen makuuhuoneen sviittejä ja kattohuoneistoja. Jokainen on varustettu laajoilla mukavuuksilla, kuten täysin varustettu keittiö, tilava oleskelu- ja ruokailutila sekä oma makuuhuone. Erityistä huomiota on kiinnitetty räätälöityjen kappaleiden sisällyttämiseen jokaiseen yksikköön sekä paikallisesti hankittuihin materiaaleihin, joita on hajallaan ympäri lomakeskusta, kuten veistettyjä puu- ja metalliaksentteja ja kuratoituja taideteoksia.

The Grand Islander by Hilton Grand Vacations Clubin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa The Grand Islander by Hilton Grand Vacations Club ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen The Grand Islander by Hilton Grand Vacations Clubiin, miksi et kokeilisi ensin vuokrausta? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti The Grand Islander by Hilton Grand Vacations Clubissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus The Grand Islander by Hilton Grand Vacations Club -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta yrityksissä myydä aikaosuuksia The Grand Islander by Hilton Grand Vacations Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia The Grand Islander by Hilton Grand Vacations Clubin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.