Kuva yrityksestä Maeva Residence Les Agaves
Kuva yrityksestä Maeva Residence Les Agaves
Kuva yrityksestä Maeva Residence Les Agaves
Kuva yrityksestä Maeva Residence Les Agaves
Kuva yrityksestä Maeva Residence Les Agaves
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: https://www.maeva.com/fr-fr/residence-les-agaves---maeva-selection_8189.html

Kiinnostaako Maeva Residence Les Agavesin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Cavalaire-sur-Merissä, Välimerelle päin, Residence Les Agaves tarjoaa varusteltuja ja viihtyisiä huoneistoja kahdessa 2-kerroksisessa rakennuksessa. Kaupat, venesatama ja sen ravintolat ovat 5 minuutin kävelymatkan tai 300 metrin päässä.

Niissä on loggia tai kalustettu terassi, jolta on merinäköala. Hieno hiekkaranta on muutaman askeleen päässä, ja sieltä on helppo ylittää tie.

Arvostat Cavalairen perheen luonnetta lähellä Saint-Tropezia ja Lavandouta. Poikkeuksellinen auringonpaiste sekä Cote d'Azurin lempeys viettelevät sinut varmasti. Joten oletko valmis pakkaamaan matkalaukkusi?

- osa-aikaisen residenssi sijaitsee lähellä monia aktiviteetteja, kuten sukelluskeskusta, kasinoa, golfkenttää, ratsastuskeskusta tai jopa tenniskenttiä.

Maeva Residence Les Agavesin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Maeva Residence Les Agaves ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Maeva Residence Les Agavesiin, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Maeva Residence Les Agavesissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Maeva Residence Les Agaves -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Maeva Residence Les Agavesin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Maeva Residence Les Agavesin käyttäminen voi olla turvassa tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.