Kuva yrityksestä Residence Club Expo
Kuva yrityksestä Residence Club Expo
Kuva yrityksestä Residence Club Expo
Kuva yrityksestä Residence Club Expo
Kuva yrityksestä Residence Club Expo
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako Residence Club Expon myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


- osa-aikaisen Club Expo -residenssi on kivenheiton päässä Porte de Versailles'sta, messukeskuksesta, Palace of Sportsista ja aquaboulevardista. Club Expo -residenssi tarjoaa sinulle kaiken mukavuuden ja palvelut, joita odotat. Siellä on myös yksityinen pysäköintialue.

Huoneistot, 2 hengen studioista 2 huoneen huoneistoihin 4 hengelle, ovat täysin sisustettuja ja varustettuja (sähköliesi, jääkaappi, uuni mikroaaltouuni, puhelin, televisio). He hyötyvät ihanteellisesta mukavuudesta lomallesi tai työmatkoille.

Residenssi tarjoaa integroituja palveluita (24/24-vastaanotto, liinavaatteet, baari, parkkipaikka...) ja a la carte (aamiainen baarissa, pesula, pesula, autonvuokraus, retkivaraukset ja liput esityksiin jne.). )

Asunnon ovelta löydät kaikki pariisilaiset kulkuvälineet, joiden avulla voit tutustua pääkaupungin lukemattomiin rikkauksiin (kuuluisia monumentteja, vierailuja, museoita, aktiviteetteja, maalauksellisia kaupunginosia, esityksiä, ravintoloita, ostoksia...) tai mennä yrityksesi kokouksiin. Tämä on myös lähtökohta liittyä huvipuistoihin (Disneyland Paris, Parc Asterix jne.) tai käydä tutustumassa Loiren linnoihin.

Residence Club Expo -aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Residence Club Expo ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Residence Club Expoon, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Residence Club Expossa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Residence Club Expo -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Residence Club Expon kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Residence Club Expon käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu rahaston hallinnoimalle tilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.