Kuva yrityksestä Royal Elite Vacation Club
Kuva yrityksestä Royal Elite Vacation Club
Kuva yrityksestä Royal Elite Vacation Club
Kuva yrityksestä Royal Elite Vacation Club
Kuva yrityksestä Royal Elite Vacation Club
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.royalelite.com

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Royal Elite Vacation Clubissa


Royal Elite lomaklubi jäsenet nauttivat vertaansa vailla olevista palveluista, ylellisyydestä ja VIP-asemasta. Tämä antaa pääsyn yksinomaisiin gourmet-ravintoloihin, uima-altaisiin, yksityisiin ranta-alueisiin ja vain jäsenille varattuihin erityistiloihin. Pysy parhaimmissa sviiteissä 9 eri Sandos-hotellissa ja osa-aikaisen Lomakeskukset, jotka sijaitsevat Meksikossa ja Espanjassa (Sandos Finisterra Los Cabos, Sandos Benidorm Suites, Sandos Papagayo Beach Hotel, Sandos Monaco Beach Hotel, Sandos Caracol Eco Resort, Sandos San Blas -luontokeskus, Sandos Playacar Beach Resort, Sandos El Grecon rantakohde ja Sandos Cancun Lifestyle Resort).

Royal Elite Vacation Club tarjoaa myös mahdollisuuden yhdistää jäsenyytesi ulkoiseen maailmanlaajuiseen lomakeskusverkostoon. Tämä antaa sinulle pääsyn suureen määrään turistikohteita. Riippumatta minne päätät mennä, voit nauttia ylellisestä huippuluokan lomasta edulliseen hintaan.

Royal Elite -pelissä aika on korvaamaton. Kaikki jäsenet vaaliavat hetkiä, jotka viettävät yhdessä perheen kanssa, ja hyödyntävät tilaisuutta luoda muistoja, jotka kestävät eliniän ja mikä on parempi tapa tehdä niin kuin perheloma paratiisissa.

Royal Elite Vacation Clubin osto-oikeuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Royal Elite Vacation Club ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoitusta Royal Elite Vacation Clubin kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Royal Elite Vacation Clubilla

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Royal Elite Vacation Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Royal Elite Vacation Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Royal Elite Vacation Clubin käyttö voi olla turvallinen tietäessä, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu luototilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.