Kuva yrityksestä Savoy Palace Signature Vacation Club
Kuva yrityksestä Savoy Palace Signature Vacation Club
Kuva yrityksestä Savoy Palace Signature Vacation Club
Kuva yrityksestä Savoy Palace Signature Vacation Club
Kuva yrityksestä Savoy Palace Signature Vacation Club

Osoite: Avenida do Infante, 9004-542, Funchal, Madeira, Portugali
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: palace.vacationclubsavoysignature.com

Kiinnostaako Savoy Palace Signature Vacation Clubin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Savoy Palace Signature Vacation Club antaa korkean ylellisyyden tason osa-aikaisen Madeiralla ja Portugalissa, tarjoten elämyksiä, jotka ovat ainutlaatuisia ja unohtumattomia vierailijoille. Savoy Palace Signature Vacation Club -hotellissa on boutique -hotellin tunnelma ja ylellinen puutarha, josta on upeat merinäkymät. Laajentaa Classic Savoy -hotellin perintöä muotoilulla, jossa yhdistyy rohkea, moderni tyyli ja historialliset elementit. Lomakeskus kunnioittaa saarten ainutlaatuisia piirteitä ja saa inspiraationsa Madeiran rehevistä maisemista ja perinteistä.

Sisustussuunnitelma, jonka ovat allekirjoittaneet Nini Andrade de Silva ja RH+ Arquitectos. Belle Epoquen vaikutuksesta se on sopusoinnussa saaren kulttuurivarojen kanssa kiehtovalla matkalla, jossa yhdistyvät historia ja nykyajan vaikutteet.

Lomakeskuksessa on 542 yksikköä (352 ovat hotellihuoneita ja sviittejä). Hotellissa on 190 huoneistoa (83 T0, 68 T1, 35 T2 ja 4 pool -sviittiä) ja studioita (T1 ja T2), kylpylä, 6 uima -allasta (2 infinity -katolla ja 2 sisäuima -allasta), 8 ravintolaa ja baaria, ja kokoustilat jopa 1,400 vieraalle.

Laurissilvan metsän ja vanhojen tunneleiden ja laguunien innoittamana Savoy Palace Signature Vacation Clubissa on vaikuttava kylpylä, yksi Euroopan suurimmista. Hotellissa on 11 hoitohuonetta ja kuntosali, joka tarjoaa rentoutumisohjelmia, hierontaa, kasvohoitoja ja muita vaihtoehtoja. Se tarjoaa myös rentoutumishuoneen, saunan, turkkilaisen saunan, aistisuihkut, porealtaan, jäälähteen, halohoitohuoneen, samppanja- ja kynsibaarin, lämmitetyn sisäuima -altaan ja kauneushoitolan.

Savoy Palace Signature Vacation Club -palvelut

Yksikkötyöt
-
Lomakeskus
Päiväkylpylä, viihde - live, kuntosali - varustettu, uima -allas - sisätiloissa, uima -allas - ulkona
Lähellä olevat palvelut
Baari/Cocktail -lounge, Autonvuokraus, Ravintola
Lentokenttä
Funchal / FNC 12 mailia / 19 km
Tarkista sisään / ulos
Maanantai torstai

Savoy Palace Signature Vacation Clubin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Savoy Palace Signature Vacation Club ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväinen uuteen loma -asuntoosi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Savoy Palace Signature Vacation Clubilla, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokraamisen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Savoy Palace Signature Vacation Clubilla

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Savoy Palace Signature Vacation Club -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä verkkomainonta, jolla pyritään myymään aikaosuuksia Savoy Palace Signature Vacation Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Savoy Palace Signature Vacation Clubin käyttö voi olla turvassa tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä, ja rahat talletetaan hallinnoimalle luottotilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.