Kuva yrityksestä Seasons Holidays - The Park Collection
Kuva yrityksestä Seasons Holidays - The Park Collection
Kuva yrityksestä Seasons Holidays - The Park Collection
Kuva yrityksestä Seasons Holidays - The Park Collection
Kuva yrityksestä Seasons Holidays - The Park Collection

Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako Seasons Holidays – The Park Collection myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Jotta osa-aikaisen Kokemus eri tavalla, mikä tarkoittaa, että et ole sidottu tiettyyn lomakohteeseen, valitse Seasons Holidays - The Park Collection. Tämä on yksinomainen murto-osaomistus, joka antaa sinulle pääsyn useisiin lomakohteisiin Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlannin tasavallassa-useimmat niistä ovat pohjimmiltaan brittiläisiä tai irlantilaisia, ja ne kaikki ovat henkeäsalpaavia. Viikkojesi lisäksi saat myös viikon tauon. Tämän klubin jäsenyys tarjoaa sinulle paitsi turvallisuuden tietää, että olet jo investoinut lomallesi tuleviksi vuosiksi, myös vapauden ja joustavuuden valita minne haluat mennä, mikä on ihanteellinen ratkaisu ihmisille, jotka haluavat tutustua ylelliseen tukikohtaan.

Matkailu ja vapaa-aika On ilo tarjota osa-aikaisen Seasons Holidays - The Park Collectionin kanssa, ei vain tähtien lomakohteiden, vaan myös niiden kansainvälisten lomakohteiden ja rajattomien vaihto -mahdollisuuksien vuoksi. Jos haluat tutustua kauemmas kuin Iso -Britannia ja Irlanti, valitse Karibian, Amerikan, Aasian ja Tyynenmeren kohteista. Voit myös käyttää lomakohteita ympäri maailmaa pankkitoiminnalla ja vaihtamalla eri pörssiyhtiöiden kautta. Vapaus ja valinnat ovat molemmat täysin sinun.

Ostaminen Seasons Holidays - Park Collectionin aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Seasons Holidays - The Park Collection ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan todella iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Seasons Holidays - The Park Collection -palvelun kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mihin investoit. Vuokraamisen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Seasons Holidays - The Park Collectionissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Seasons Holidays - The Park Collection -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiossa huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyritään myymään aikaosuuksia Seasons Holidaysin - The Park Collectionin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Seasons Holidaysin käyttäminen - Park-kokoelma voi olla turvallinen tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu hallinnoimalle luottotilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.