Kuva Berjaya Vacation Club
Kuva Berjaya Vacation Club
Kuva Berjaya Vacation Club
Kuva Berjaya Vacation Club
Kuva Berjaya Vacation Club

Osoite: Lot 5-04, taso 5, Fahrenheit 88, 179, Jalan Bukit Bintang, 55100 Kuala Lumpur, Malesia
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.berjayavacation.com.my

Kiinnostaako vuokra-asunto Berjaya Vacation Club? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Malesia on niin lumoava monimuotoisuutensa vuoksi, että yksi vierailu lyödä matkustajalle ei koskaan riitä. Elämää ja kokemusta on vain liikaa: korkeista nousuista ja vilkkaista kaupungeista, syrjäisiin viidakoihin, jäähdytettyihin saariin ja kömpelisiin teeviljelmiin. Anna matkakohteesi fantasia ja nauti non-stop tapaamisesta Malesian kautta pisteiden perusteella osa-aikaisen omistajuudesta Berjaya Vacation Clubilta. Tutustu loputtomiin kohteisiin Johorissa, Negeri Sembilanissa, Terengganuussa, Kedahissa, Pahangissa, Kuala Lumpurissa ja Pulau Pinangissa Executive-jäsenyyden myötä, mikä oikeuttaa huoneeseesi, joka nukkuu kolme ihmistä, mukaan lukien lapset.

Tämä pätee seitsemään yötä vuodessa seuraavien kolmenkymmenen vuoden aikana. Kaikki käyttämättömät oikeudet voidaan siirtää seuraavalle vuodelle, ja myös ylimääräiset lomat ja split-week -matkat ovat sallittuja. Oikeus voidaan siirtää, samoin kuin vierailevien tehtävien suorittaminen. Matkailu ja vapaa-aika aikaosuuden välittäjät ansaitsevat Berjaya Vacation Clubin huippuluokkaa vapauden ja joustavuuden tarjoamana vieraille. Se on yksinkertaisesti lyömätön kustannustehokkaiden lomien, kohtuuhintaisen maksujärjestelmän ja erilaisten majoitusvaihtoehtojen, kuten kodinomaisten asuntojen, kanssa keittiötiloja tai mökeissä ja täyden hotellin palvelut.

Ostaminen Berjaya Vacation Club aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Berjaya Vacation Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Berjaya Vacation Clubilla, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Berjaya Vacation Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Berjaya Vacation Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Berjaya Vacation Clubilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Berjaya Vacation Clubia voi olla turvassa tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä talletettujen varojen kanssa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.