Kuva El Capistrano Village
Kuva El Capistrano Village
Kuva El Capistrano Village
Kuva El Capistrano Village
Kuva El Capistrano Village

Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asunto El Capistrano Village? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


El Capistrano Village esittelee lähes sata Andalusian tyyliä huviloita ja huoneistoja vieraille, jotka haluavat kokea Välimeren parhaita ominaisuuksia ja Malagan, Espanjan vanhojen kalastajakylien charmia. Huoneita ympäröivät puutarhat ja uima-altaat. Yksityinen terassi ja puutarha tekevät jokaisesta yksiköstä loistaa. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät kannustavat kokoontumaan tänne nauttimaan Nerjan kaupungin tai meren näkymistä.

lomaosakkeen yksiköt vaihtelevat yhdestä kolmeen makuuhuoneesta. Jokainen on ihastuttava ympäristö intiimiin pakoon tai perhelomailuun. Kaikissa huviloissa ja huoneistoissa on yhteinen keittiö, ruokailutila ja olohuone, jossa on tulisija ja tv satelliittikanavilla, ja täysin varustettu kylpyhuone. Päivitetyissä huoneissa on enemmän makuuhuonetta ja kylpyhuone, jossa on poreallas, vuodesohva, solarium ja aurinkotuoleja sekä oma uima-allas.

Alueella on ilmainen Wi-Fi. Hotellissa on myös ulkouima-allas, jossa voit rentoutua. Ravintolassa voi nauttia myös espanjalaisia ​​ja kansainvälisiä ruokia. Kaksi baaria ja pieni supermarket täyttävät myös vieraiden tarpeet. Lisäksi El Capistrano Village on vain 12 minuutin päässä Burrianan rannalta. Nerjan luolat ja pääoman maakunta Malaga ovat myös lähellä tutkimustasi ja nautintoa.

El Capistrano Village Palvelut

Yksikkötyöt
Takka - yksikkö (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lasten allas, Ruokakauppa, Pesula, Ravintola, Uima-allas, Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (Läheiset), Veneily (6.0 mailia), Casino (37.0 mailia), Kalastus (3.0 mailia), Golf (12.0 mailia), Ratsastus (1.0 mailia), Live Entertainment (Läheiset) (Lähellä), Squash (lähellä), Tennis (lähietäisyydet), Vesihiihto (lähietäisyydessä),
Lentokenttä
Malaga - (37 mailia - 59 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai, maanantai

Ostaminen El Capistrano Village aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata El Capistrano Village ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja El Capistrano Villagen kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti El Capistrano Villagessa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus El Capistrano Village -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa pyrittäessä myymään osa-aikaista käyttöoikeutta El Capistrano Villagen kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia El Capistrano Villagen avulla voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisessa kädessä varojen hallinnoimalla luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.