Kuva Flamingo Beach Resort
Kuva Flamingo Beach Resort
Kuva Flamingo Beach Resort
Kuva Flamingo Beach Resort
Kuva Flamingo Beach Resort

Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan Flamingo Beach Resort? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Flamingo Beach Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Flamingo Beach Resort Palvelut

Yksikkötyöt
Puhelin (kaikki yksiköt) Keittiö (kaikki yksiköt, täysi) Ilmastointi (kaikki yksiköt) Pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä) Astianpesukone (joissakin yksiköissä) Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Rantakalastus Uima-allas Tennis Elävä viihde Hissi Pesula Snackbaari
Lähellä olevat palvelut
Sukellus (lähistöllä) Veneily (lähistöllä) Golf (2.0 mailia) Ratsastus (6.0 mailia) Liikuntavarustus (Lähistöllä) Terveyskerho (Lähistöllä) Sauna (Lähistöllä) Poreallas (Lähellä) Kylpylä (Lähistöllä) Kasino (Lähellä) Leikkikenttä (Lähellä) Autovuokraamo (3.0 km) Ruokakaupat (lähistöllä) Kampaamo (Lähistöllä) Lääketieteellinen palvelu (Lähistöllä) Ravintola (Lähistöllä) Ostokset (1.0 km)
Lentokenttä
Prinsessa Juliana - 3.0miles / 4.0km
Tarkista sisään / ulos
Lauantai sunnuntai

Nauti Flamingo Beach Resortin kotikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Flamingo Beach Resort, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Flamingo Beach Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Flamingo Beach Resortiin, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Flamingo Beach Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Flamingo Beach Resort -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiokanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Flamingo Beach Resortilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Flamingo Beach Resortilla voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä hallinnoimassa luottamustilillä talletettujen varojen kanssa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.