Kuva Royal Tenerife Country Club
Kuva Royal Tenerife Country Club
Kuva Royal Tenerife Country Club
Kuva Royal Tenerife Country Club
Kuva Royal Tenerife Country Club

Osoite: Royal Tenerife Country Club, Complejo San Andres,
Andres, Golf l Sur, Complejo San Andres, Andres, Calle San Juan de la Rambla, 38620 Santa Cruz, Teneriffa, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.diamondresorts.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrata Royal Tenerife Country Club


Unohtumaton kokemus odottaa sinua osa-aikaisen Royal Tenerife Country Clubissa aurinkoisella Tenerife, Espanja. Siinä vaiheessa, kun astut keinona, sinut tervehtyy klassisen ylellisyyden tunne, jota harvoin näkee nykyään. Arjen elämän jännitteet yksinkertaisesti tyhjenevät, kun pääset kätkeytymättömään, siirtomaa-tyyppiseen huoneistoon, joka on sisustettu kaikella mitä tarvitset todella rentouttavalle lomalle. Sinua tervehtii hämminä marmorikylpyhuoneet, keittiöt, jotka ovat täynnä mukavuuksia ja tilavia oleskelutiloja, jotka on sisustettu korkeimpaan mukavuuden tasoon.

lomaosakkeen tässä ihanteellisella paikalla sijaitseva lomakeskus tarjoaa paitsi rauhaa ja hiljaisuutta myös mahdollisuuden aktiiviseen lomailuun, jos se on enemmän tyyliäsi. Ei vain se, että se on lähellä Golf del Surin haastavia kursseja, mutta sinulla on mahdollisuus käyttää kuntosalia, tennis- ja squash-kenttiä tai jopa seurata seikkailuasi Los Cristianosin lähistöllä joidenkin valaiden katseluun. Jos haluat mieluummin työskennellä rusketuksen kanssa hyvällä kirjalla, voit hyödyntää aurinkotuoleja omalla terassillasi sekä ulkoilma-aterioita näiden lämpimien ja tuulisten iltojen aikaan. Matkailu ja vapaa-aika esittelee Royal Tenerife Country Club kaiken mitä haluatte ja mitä enemmän.

Royal Tenerife Country Club Tilat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), poreallas (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lasten allas, Ruokakauppa, Vammaiset, Pesula, Leikkikenttä, Snackbaari, Squash, Uima-allas, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
(4.0 mailia), sukellusta (9.0 mailia), vesihiihtoa (1.0 mailia), tuulen surffausta (3.0 mailia) ,
Lentokenttä
Reina Sofia - (3 mailia - 4 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Ostaminen Royal Tenerife Country Clubin aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Royal Tenerife Country Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Royal Tenerife Country Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Royal Tenerife Country Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Royal Tenerife Country Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Royal Tenerife Country Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Royal Tenerife Country Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.