Kuva The Ridge Resort
Kuva The Ridge Resort
Kuva The Ridge Resort
Kuva The Ridge Resort
Kuva The Ridge Resort

Osoite: 67 Goldfield Heights, Queenstown , 9300, South Island, New Zealand
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.classicholidays.com.au/resort/ridge-resort

Oletko kiinnostunut kiinteistöistä myytävänä ja vuokralle The Ridge Resortissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Ridge Resort in Queenstown lies in a sheltered cove on Lake Wakatipu, New Zealand's most popular year round osa-aikaisen resort. The Central Otago region has a colorful history, with signs of the gold rush days still present.

Uusi-Seelanti largest mountains are found in this region and offer good slopes and modern chairlifts for snow skiing. In the summer, hang gliding, canoeing, windsurfing, rafting, speed boating and trout fishing are popular. Tours by boat, plane, helicopter, and four wheel drive can be booked to sight see this unique area.

Buying The Ridge Resort timeshare

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata The Ridge Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloisia uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen The Ridge Resortin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Selling and resale at The Ridge Resort

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus The Ridge Resort -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia The Ridge Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä The Ridge Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamus huomioon hallinnassa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.