Kuva Alpenland Sporthotel
Kuva Alpenland Sporthotel
Kuva Alpenland Sporthotel
Kuva Alpenland Sporthotel
Kuva Alpenland Sporthotel

Osoite: Hochkoenigstrasse 31, A 5761 Maria Alm, Itävalta
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.alpenland-sporthotels.com

Kiinnostaako Alpenland Sporthotel - St. Johann-im-Pongau myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Kun tuuli alkaa puhaltaa ja sade ei ole pudonnut viikoilla, levätä helposti sillä tiedolla, että olet pian osa-aikaisen Itävallassa, jossa vietät päivänsi uskomattomalla vuoristomaisemilla. Alpenland Sporthotel sijaitsee St Johann im Pongaussa, pienessä, viehättävässä kaupungissa aivan Salzburgin sydämessä.

Riippumatta vuoden ajasta, Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät tietävät, että maisema on pois tästä maailmasta. Runsas, rehevän vihreä kesä ja viileä, raikas valkoinen talvella, maisema on henkeäsalpaava. Alpenland Sporthotel sijaitsee aivan laaksossa, eikä se voisi olla paremmalla paikalla. Vaellus, maastopyöräily ja reitti kulkevat aivan hotellin tuntumassa tai hiihto ja lumilautailu on tarjolla talvikauden aikana. Kuljetus vie sinut St. Johann-Alpendorfin hiihtokeskukseen, alle kahden mailin päässä.

Jos haluat rentoutua, studio-huoneistoissa on Wi-Fi ja taulu-tv, ja siellä on poreallas, sauna ja höyrysauna. Istua ja siemailla kahvia, anna aamiaisen kypsennetä sen sijaan, että ryntääsi tuntemattomassa keittiössä, ja illalla suosittelemme, että voit nauttia toisen virkistävän juoman viihtyisässä baarissa.

Ostaminen Alpenland Sporthotelin osa-aikaista käyttöoikeutta

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Alpenland Sporthotel ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Alpenland Sporthotelin, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Alpenland Sporthotelissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Alpenland Sporthotel -hotellin myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa pyrittäessä myymään aikaosuuksia Alpenland Sporthotelin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Alpenland Sporthotelia voi olla turvassa tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä varoja, jotka on talletettu luottamustilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.