Kuva Amarilla Golf and Country Club
Kuva Amarilla Golf and Country Club
Kuva Amarilla Golf and Country Club
Kuva Amarilla Golf and Country Club
Kuva Amarilla Golf and Country Club

Osoite: Urbanizacion Amarilla Golf, 38639 San Miguel de Abona, Teneriffa, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.amarillagolf.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja Amarilla Golf and Country Club? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Jos golf, sukellus ja ratsastus ovat kadulla, Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät eivät voi suositella Amarilla Golf ja Country Club tarpeeksi. Tämä korkealuokkainen lomakeskus tarjoaa kaikenlaista viihdettä maalla ja merellä. Tietenkin golfkenttä on merkittävä piirre, jota usein kutsutaan "turmeltumattomaksi", "tahraton" ja jopa "haastava" - kukaan ei halua helposti tietä!

Sijaitsee San Miguel de Abonassa Teneriffalla osa-aikaisen voit kokea kaiken parhaimman Espanjan ollessasi mukavasti ja hyvin hoidettuasi ylellisessä ympäristössä. Uskomattomalla vuoristo- ja merinäköalalla huoneistot tarjoavat tilavaa majoitusta ja uima-altaan rentoutumista ympäri vuorokauden ympäri kierroksen jälkeen.

Parasta on se, että vaikka Teneriffa on suosittu matkailukohde, ihastuttava rannikkokaupunki on poissa hyvin kulkevasta polusta. Ota "Unohtunut tie" purkamaan etelään saaren läpi kauniita mukulakivikatuja pitkin perinteisiä puurakennuskohteita, joissa on monimutkaiset parvekkeet. Hemmottele paikallisissa tomaateissa mehukkaissa kotitekoisissa ravintoloissa ja katsele saaren kuuluisia mustia hiekkarantoja. Amarilla Golf and Country Clubissa olet rentouttavaa lomaa, jota et unohda, kun paikalliset henkilöt hyväksyvät sinut omaksi.

Ostaminen Amarilla Golf ja Country Club aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Amarilla Golf ja Country Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloisia uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnit Amarilla Golf and Country Clubiin, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynti Amarilla Golf and Country Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Amarilla Golf and Country Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Amarilla Golf and Country Clubilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Amarilla Golfia ja Country Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisia käsiinsä, FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.