Kuva Anantara Vacation Club
Kuva Anantara Vacation Club
Kuva Anantara Vacation Club
Kuva Anantara Vacation Club
Kuva Anantara Vacation Club

Osoite: 3rd-kerros, Valkoinen ryhmä 1 -rakennus, 75 Soi Rubia, Sukhumvit 42, Bangkok 10110, Thaimaa
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.anantaravacationclub.com

Kiinnostaako Anantara Vacation Clubin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Niin paljon kauneutta ympäri maailmaa, joskus on haastavaa valita lomakohde. Haluatko kokea exotic Bali? Entä valkoiset hiekkarannat Phuketissa, Thaimaassa? Älä unohda Thaimaan thaimaalaisia ​​Koh Samui -huviloita ja Bangkokissa olevia moderneja sviittejä sekä Sanyaissa, Kiinassa ja Queenstownissa, Uudessa-Seelannissa.

Etkö vieläkään voi tehdä päätöstä? Nauti heistä kaikille ostamalla klubipisteet Anantara Vacation Clubilta. Tämä takaa jatkuvan loman ylellisissä lomakohteissa ja hotelleissa ympäri maailmaa parhaalla mahdollisella tavalla. Suositellaan Matkailu ja vapaa-aika aikaosuuden välittäjät, Anantara Vacation Club voit tutkia ja löytää kaikki maailman kulmat pisteet-pohjainen osa-aikaisen omistukseen. Tämä tarkoittaa kertakohtaista vuosipalkkiota, joka toimii loma-valuuttana. Mitä kauemmin pidät, sitä suurempi pääsy pääset yksinomaiseen Club Owner -oikeuteen ja etuun.

Näitä pisteitä ei koskaan lisätä, ne uusitaan automaattisesti vuosittain, niitä voidaan myydä tai periä, ja kaikkia käyttämättömiä voidaan jatkaa vielä kahdentoista kuukauden ajan. Ei vain voit tehdä yksilöllisiä unelma lomat tapahtuvat, on myös enemmän vapautta valita mihin mennä ja kuinka kauan pysyä. Se on joustava ja turvallinen, ja ainoa asia, joka on jäänyt sinut tekemään, on ylellisyyttä ja mukavuutta upeissa globaaleissa kohteissa.

Ostaminen Anantara Vacation Club aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Anantara Vacation Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Anantara Vacation Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Anantara Vacation Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Anantara Vacation Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä verkkomainonnalla myytäessä aikaosuuksia Anantara Vacation Clubilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Anantara Vacation Clubin käyttö voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä hallinnoimassa luottamustilillä talletettujen varojen kanssa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.