Kuva yrityksestä Hotel Tropical Park
Kuva yrityksestä Hotel Tropical Park
Kuva yrityksestä Hotel Tropical Park
Kuva yrityksestä Hotel Tropical Park
Kuva yrityksestä Hotel Tropical Park

Osoite: Apartamentos Tropical Park, Avenida el Jable 41, Callao Salvaje, 38678 Adeje, Teneriffa, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.tropicalpark.com

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Hotel Tropical Parkissa


Great location, laaja valikoima mukavuuksia, kauniita huoneistoja - on vaikea tunnistaa vain yksi syy, joka tekee Apartamentos Tropical Park erinomaisen osa-aikaisen. On parasta sanoa, että sillä on yksinkertaisesti kaikki. Vain sata viisikymmentä metriä rannalta, tämä majoitus Teneriffalla Espanjassa tarjoaa upeat näkymät La Gomeraan. Noin se on golfkenttiä, ostosalueita, retkeily- ja pyöräilyreittejä sekä vesiurheilumahdollisuuksia, kuten purjehdusta ja surffausta.

Hotellissa on upeat uima-altaat, joita ympäröi solarium, jossa aurinkotuolit ja -varjot virkistävät vieraita, kun taas sauna ja poreallas tarjoavat loputtoman hemmottelun. Hotellissa on myös erilaisia ​​urheilumahdollisuuksia, kuten sukelluskeskus, tenniskenttä, squash-kentät, pöytätennis ja biljardipöydät. Ravintolassa on myös kolme ravintolaa, jotka täyttävät ruokavaliot.

Suositellaan Matkailu ja vapaa-aika Aikakauslehtien välittäjät, Apartamentos Tropical Park tarjoaa vakio- ja deluxe-huoneistoja, joissa on parveke, josta on näkymät uima-altaalle tai merelle. Kaikissa huoneistoissa on täydellinen keittiö, oleskelualue, LCD-TV ja kylpyhuone, jossa on hierova suihku. Kaikki nämä asiat kootaan yhteen? Täydellinen loma on varmasti jokaisen oleskelun.

Hotellin Tropical Park Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (Jotkut yksiköt), Astianpesukone (Jotkut yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lasten uima-allas, Päivittäistavarakauppa, Kampaaja, Pesula, Elävää viihdettä, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Laitesukellus, Snackbaari, Squash, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Veneily (4.0 mailia), Kasino (4.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (2.0 mailia), Ratsastus (12.0 mailia), Lääkäripalvelut (lähistöllä), Vesihiihto (5.0 mailia) (5.0 mailia),
Lentokenttä
Reina Sofia - (16 mailia - 25 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina

Hotel Tropical Parkin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Hotel Tropical Park ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Hotel Tropical Parkiin, miksi et yrittäisi vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Hotel Tropical Parkissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Hotel Tropical Park -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä online-mainonta pyrkiessä myymään aikaosuuksia Hotel Tropical Parkin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Hotel Tropical Parkin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.