Kuva yrityksestä Apollo Thermal Apartments
Kuva yrityksestä Apollo Thermal Apartments
Kuva yrityksestä Apollo Thermal Apartments
Kuva yrityksestä Apollo Thermal Apartments
Kuva yrityksestä Apollo Thermal Apartments

Osoite: Matyas Kiraly Setany, 12-14
Hajduszoboszlo, UNKARI
Lisätietoja: 01787 881111

Oletko kiinnostunut Apollo Thermal Apartmentsin myynnistä ja vuokraamisesta? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Apollon lämpöhuoneistot kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Apollo Thermal Apartmentsin tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Ravintola, Sauna, Snackbaari, Uima-allas, Poreallas / poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Veneily (lähistöllä), Harjoituslaitteet (lähistöllä), Kalastus (4.0 mailia), Pelihuone (1.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (12.0 mailia), Järvi (lähistöllä), Pesula (lähistöllä), Live-viihde ( Lähistöllä), Terveyspalvelut (lähistöllä), Leikkikenttäalue (lähistöllä), Ostosalue (lähistöllä), Spa (lähistöllä), Tennis (lähistöllä),
Lentokenttä
Budapest Ferihegy - (124 mailia - 199 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantaina

Nauti kodin kokemuksesta Apollo Thermal Apartmentsissa

Kun ostat aikaosakkeita Apollo Thermal Apartmentsin kaltaisissa kiinteistöissä, sinulle taataan vuosittain pääsy. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Apollo Thermal Apartments ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Ennen kuin teet Apollo Thermal Apartmentsissa pitkän aikavälin investointeja, miksi et kokeile vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Apollo Thermal Apartmentsissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Apollo Thermal Apartments -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosakkeita Apollo Thermal Apartmentsilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Apollo Thermal Apartmentsin käyttäminen voi olla turvallista, kun tiedät, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.