Kuva yrityksestä Holiday Inn Club Vacations Apple Mountain Resort
Kuva yrityksestä Holiday Inn Club Vacations Apple Mountain Resort
Kuva yrityksestä Holiday Inn Club Vacations Apple Mountain Resort
Kuva yrityksestä Holiday Inn Club Vacations Apple Mountain Resort
Kuva yrityksestä Holiday Inn Club Vacations Apple Mountain Resort

Osoite: 200 Appleseed Court, Clarksville, Georgia, GA 30523, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: corporate.orangelake.com

Oletko kiinnostunut Holiday Inn Club Vacationsin myynnistä ja vuokraamisesta Apple Mountain Resortissa? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Paratiisi, paratiisi ja todellinen pakopaikka: näin saat osa-aikaisen Apple Mountain Resortissa. Sijaitsee Georgian Blue Ridge -vuorien juurella, USA, tämä viehättävä lomakeskus tarjoaa kaiken maan kauneuden, jota voit toivoa. Etelä-osavaltiossa sijaitseva lomakeskus nauttii hyvästä säästä suurimman osan vuodesta, joten se sopii erinomaisesti lomailijoille, jotka haluavat matkustaa sesongien ulkopuolella.

Majoitus koostuu studio-, yhden ja kahden makuuhuoneen huoneistosta, jotka on suunniteltu ja kalustettu välittämään ihastuttavan vanhanaikaisen viehätyksen tunteen. Useimmissa huoneissa on oma parveke tai patio, josta voit nauttia upeista näkymistä ympäröivälle alueelle. Tilojen osalta lomakeskus tarjoaa runsaasti hauskoja aktiviteetteja, kuten paikan päällä sijaitsevaa miniteatteria. Itse alue tarjoaa loistavia vaellusreittejä ja kauniita järviä niille, jotka rakastavat olemaan luonteeltaan.

Clarkesvillen historiallinen kaupunki on lyhyen ajomatkan päässä, ja siellä voit vierailla menneisyydessä. Jos etsit buzzia ja jännitystä, Atlantan keskusta on vain 90 minuutin päässä. Kaikki tämä on tarjolla Matkailu ja vapaa-aika sinulla ei ole mitään mahdollisuutta tarjota aikaosakkeita jälleenmyyntiin Apple Mountain Resortissa.

Holiday Inn Club Vacations Apple Mountain Resortin tiloissa

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt), Poreallas (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Kuntosali, Pelihuone, Golf, Terveysklubi, Pesula, Leikkikenttä, Sauna, Snackbaari, Uima-allas, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
Autonvuokraus (15.0 miles), Veneily (10.0 mailia), Lastenhoito (75.0 mailia), Kokoustilat (6.0 mailia), Laskettelu (10.0 mailia), Kalastus (30.0 mailia), Ruokakauppa (6.0) kilometriä), kampaaja (6.0 mailia), järvi (6.0 mailia), terveyspalvelut (15.0 mailia), ravintola (6.0 mailia), ostosalue (6.0 mailia), hiihtokoulu (6.0 mailia),
Lentokenttä
Atlanta International - (74 mailia - 119 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Holiday Inn Club Vacationsin ostaminen Apple Mountain Resortin aikaosuuksissa

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Holiday Inn Club Vacations Apple Mountain Resortissa ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Holiday Inn Club Vacationsin Apple Mountain Resortissa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Holiday Inn Club Vacationsin myynti ja jälleenmyynti Apple Mountain Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Holiday Inn Club -lomien myymisestä Apple Mountain Resort -hotellissa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Holiday Inn Club Vacationsilla Apple Mountain Resortissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Holiday Inn Club Vacationsin käyttäminen Apple Mountain Resortissa voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.