Kuva Aquarius Beach Resort at Watamu
Kuva Aquarius Beach Resort at Watamu
Kuva Aquarius Beach Resort at Watamu
Kuva Aquarius Beach Resort at Watamu
Kuva Aquarius Beach Resort at Watamu

Osoite: PO Box 96, Watamu, Kenia
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.aquariuswatamu.com/

Haluatko myydä ja vuokrata kiinteistöjä Aquarius Beach Resortissa Watamussa? Soita myyntitiimillemme nyt numeroilla 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Kenia: lääni loihtii leijonien, norsujen, zebrojen ja kirahvien kuvia, joista kaikki on nähtävillä Safarissa Watamu Aquarius Beach Resortista. Eläköön unelmasi, jotka kulkevat läpi Savannah-villieläinten havaitsemisen ja virkistävät itseäsi illalla uppoutuessaan ylelliseen uima-altaaseen.

Aquarius Beach Resort Watamun palveluihin

Yksikkötyöt
Ilmastointi (Jotkut yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Pelihuone, Pesula, Viihde, Lääketieteelliset laitteet, Ravintola, Sukellus, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (13.0 mailia), Ranta (Läheiset), Kasino (14.0 mailia), Golf (14.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä)
Lentokenttä
Mombasa - (72 mailia - 115 km)
Tarkista sisään / ulos
Maanantai tiistai

Ostaminen Aquarius Beach Resort Watamu aikaosuuksiin

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Aquarius Beach Resort Watamu ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Aquarius Beach Resort Watamilla, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Aquarius Beach Resortissa Watamuissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Aquarius Beach Resortin myymisestä Watamu-kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavien yläosassa sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuden Aquarius Beach Resortissa Watamuissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Aquarius Beach Resortilla Watamuissa voi olla turvallista tietää, että he ovat turvallisessa kädessä rahaa, joka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.