Kuva yrityksestä ATC at Thara Patong Beach Resort
Kuva yrityksestä ATC at Thara Patong Beach Resort
Kuva yrityksestä ATC at Thara Patong Beach Resort
Kuva yrityksestä ATC at Thara Patong Beach Resort
Kuva yrityksestä ATC at Thara Patong Beach Resort

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.asian-travel-club.com

Oletko kiinnostunut ATC at Thara Patong Beach Resortin myytävistä ja vuokrattavista kiinteistöistä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa ATC Thara Patong Beach Resortissa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

ATC Thara Patong Beach Resortin tiloissa

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (Jotkut yksiköt, Ei mitään / Osittainen / minikeittiö), Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Lemmikkieläimet sallittu, Autonvuokraus, Lastenhoito, Lastenhoitopalvelu, Kuntosali, Pesula, Hissi, Ravintola, Sauna, Ostoskeskus, Snackbaari, Kylpylä, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat uimarannat, Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat uimarannat, Lähellä olevat uimarannat, Lähellä olevat uimarannat, Hiihto (lähistöllä), Surffaus (lähellä),
Lentokenttä
Phuket International - (28 mailia - 45 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kodinomaisesta kokemuksesta Thara Patong Beach Resortin ATC: ssä

Kun ostat aikaosuuksia Thara Patong Beach Resortin kaltaisista kiinteistöistä, kuten ATC, saat takuun vuosittain. Siitä tulee nopeasti koti kotoa ja se tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa ATC Thara Patong Beach Resortista ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväinen uuteen loma -asuntoosi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Thara Patong Beach Resortin ATC: hen, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokraamisen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Thara Patong Beach Resortin ATC: ssä

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus ATC: n myynnistä Thara Patong Beach Resort -kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä verkkomainonta pyrkien myymään aikaosuuksia ATC: n kanssa Thara Patong Beach Resortissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia ATC: n käyttö Thara Patong Beach Resortissa voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä, ja rahat talletetaan hallinnoimalle luottotilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.