Valokuva Atlantic Beach Club
Valokuva Atlantic Beach Club
Valokuva Atlantic Beach Club
Valokuva Atlantic Beach Club
Valokuva Atlantic Beach Club

Osoite: Paseo Costa Canaria, Playa del Ingles, Kanariansaaret, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrata Atlantic Beach Clubissa


Gran Canaria, joka on yksi Kanariansaarten ketjusta aivan Afrikan rannikolla, tunnetaan pitkistä hiekkarannoistaan, tullittomista ostoksistaan ​​ja hedonistisesta maineestaan, mutta niille, jotka nauttivat hiljaisuudesta, on myös maaseudun sisustus, vain muutamia kilometrin päässä tärkeimmistä matkailualueista, mutta täysin erilaisen ilmapiirin.

Saaren eteläkärjessä Atlantic Beach Club tarjoaa rentouttavan kokemuksen aivan veden äärellä. Pidä kiinni keinona omasta virkistävästä altaasta, jos meri on hieman liian suolaista sinulle tai sukeltaudu ja nauti snorklausta paikalla aivan rannalta. Pitkä rantaviiva on myös täydellinen niille, jotka nauttivat hikiosta, täydellinen etäisyys kevyelle ajopelille ennen päivän etsintää ja toimintaa.

Tämä osa-aikaisen lomakeskus on erinomainen kohde, vain muutaman tunnin päässä Yhdistyneestä kuningaskunnasta. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät rakastavat Espanjasta, herkullisista elintarvikkeista ystävällisiin paikallisiin, ja Atlantic Beach Club on ehdottomasti paikka mennä, jos haluat kokea kaiken mitä maan on tarjota yhdessä parhaista paikoista.

Atlantic Beach Club -tilat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Lastenallas, Hissi, Leikkikenttä, Snackbaari, Uima-allas, Vesiurheilu, Poreallas, Surffaus,
Lähellä olevat palvelut
Casino (2.0 miles), Harjoitusvälineet (lähistöllä), Pelihuone (lähistöllä), Golf (2.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (2.0 mailia) (Läheiset), Ravintola (Läheiset), Laitesukellus (Läheiset), Squash (1.0 miles), Tennis (Läheiset)
Lentokenttä
Las Palmas - (21 mailia - 33 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) sunnuntaina

Ostaminen Atlantic Beach Clubin osa-aikaista käyttöoikeutta

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Atlantic Beach Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Atlantic Beach Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myydään ja myydään Atlantic Beach Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Atlantic Beach Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä online-mainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuutta Atlantic Beach Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Atlantic Beach Club voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin rahoja talletetaan luottamustilin hallinnoima FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.