Valokuva Atlantic Gardenissa ja Grand Holidays Clubissa Atlantic Gardenissa
Valokuva Atlantic Gardenissa ja Grand Holidays Clubissa Atlantic Gardenissa
Valokuva Atlantic Gardenissa ja Grand Holidays Clubissa Atlantic Gardenissa
Valokuva Atlantic Gardenissa ja Grand Holidays Clubissa Atlantic Gardenissa
Valokuva Atlantic Gardenissa ja Grand Holidays Clubissa Atlantic Gardenissa

Osoite: Corralejo, Fuerteventura,
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.grandholidaysclub.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokralle Atlantic Gardenissa ja Grand Holidays Clubissa Atlantic Gardenissa


Suurin haaste, jonka kohtaat Atlantic Garden Beach Mate -pelissä, on päättää, mihin pooliin pääset ensin! Kahden aikuisen altaan valinnan ja erillisen lapsille, kaikki pidetään onnellisina. Rentoudu vedellä, pulahtaa viilentämään aurinkoista ihoa, uimaan uima-altaan altaelle ja uppoutua virkistäviin juomiin silmälaseilla, joissa on kondensaatiota ... Kun ajattelemme lomaa Fuerteventurassa, tämä on mielikuvituksellinen kuva .

Vaikka saari sijaitsee Kanariansaarilla, lähempänä Afrikkaa kuin Eurooppaa, kulttuuri on selvästi Espanjan kulttuuria. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare-välittäjät tietävät, että parhaat loma-ajat ovat vaivattomimpia, ja Atlantin rannalla sijaitseva Beach Mate on helppoa. Asunnot ovat keskimääräistä houkuttelevampia osa-aikaisen, Joka on suunniteltu raikas ja moderni tyyli, ja jossa on parvekkeet näkymät reheviin puutarhoihin, olette mukana elementissäsi.

Lähellä resort, Corralejo sijaitsee turmeltumaton valkoinen hiekkaranta, jossa turkoosi aaltoja varovasti lapping rannalla. Ex-pat yhteisö ansaitsee kaupungin ystävällisen, kansainvälisen tunnelman, mutta selvästi espanja asenne. Saatat olla lomalla, mutta olet myös kotona.

Atlantic Gardenin ja Grand Holidays Clubin ostaminen Atlantic Gardenin aikaosuudessa

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Atlantic Garden ja Grand Holidays Club Atlantic Gardenissa ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Atlantic Gardenin ja Grand Holidays Clubin kanssa Atlantin puutarhassa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myydään ja myydään Atlantic Gardenissa ja Grand Holidays Clubissa Atlantin puutarhassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Atlantic Gardenin ja Grand Holidays Clubin myymisestä Atlantic Garden -omistuksessa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiokanavilla sekä verkkomainonnalla, jolla pyritään myymään aikaosuutta Atlantic Gardenin ja Grand Holidays Clubin kanssa Atlantin puutarhassa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Atlantic Gardenin ja Grand Holidays Clubin käyttämät Atlantic Garden -puhelimet voivat olla turvassa tietäen, että ne ovat turvallisia käsiinsä, FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.