Kuva yrityksestä Atlas at Grand Tower Inn
Kuva yrityksestä Atlas at Grand Tower Inn
Kuva yrityksestä Atlas at Grand Tower Inn
Kuva yrityksestä Atlas at Grand Tower Inn
Kuva yrityksestä Atlas at Grand Tower Inn

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.petcheyleisure.com

Oletko kiinnostunut myynnistä ja vuokrauksesta osoitteessa Atlas at Grand Tower Inn? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Atlas on Grand Tower Innissä kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Atlas on Grand Tower Innin tiloissa

Yksikkötyöt
Ilmastointi (jotkut yksiköt), keittiö (jotkut yksiköt, ei mitään / osittainen), mikroaaltouuni (jotkut yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autonvuokraus, Konferenssitilat, Liikuntavälineet, Pelihuone, Kampaaja, Terveysklubi, Pesula, Hissi, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Spa, Uima-allas, Poreallas / poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (99.0 miles), Veneily (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Golf (3.0 miles), Ruokakauppa (lähistöllä), Järvi (lähistöllä), Live-viihde (lähistöllä), Terveyspalvelut (lähistöllä), Racquetball (lähistöllä), Sukellus (99.0 mailia), ostosalue (3.0 mailia), Squash (lähistöllä), Tennis (lähistöllä), Surfaus (99.0 mailia),
Lentokenttä
BANGKOK INTERNATIONAL - (12 kilometriä - 19 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotikokemuksesta Atlantassa Grand Tower Innissä

Kun ostat aikaosakkeita sellaisissa kohteissa kuten Atlas at Grand Tower Inn, olet taattu vuosittain. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Atlas at Grand Tower Innissä ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Atlasin kanssa Grand Tower Innissä, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Atlasissa Grand Tower Innissä

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Atlasin myymisestä Grand Tower Inn -hotellissa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosakkeita Atlasin kanssa Grand Tower Innissä.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Atlasin käyttäminen Grand Tower Innissä voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka talletetaan luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.