Kuva yrityksestä Aviawest at Pacific Shores Resort and Spa
Kuva yrityksestä Aviawest at Pacific Shores Resort and Spa
Kuva yrityksestä Aviawest at Pacific Shores Resort and Spa
Kuva yrityksestä Aviawest at Pacific Shores Resort and Spa
Kuva yrityksestä Aviawest at Pacific Shores Resort and Spa

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.aviawest.com

Haluatko myydä ja vuokrata kiinteistöjä Aviawestissa Pacific Shores Resort and Spa -hotellissa? Soita myyntitiimillemme nyt numeroilla 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Aviawest Pacific Shores Resort and Spa -hotellissa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Aviawest Pacific Shores Resort and Spa -tiloissa

Yksikkötyöt
Matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (jotkut yksiköt), takka - yksikkö (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / kokonainen), mikroaaltouuni (jotkut yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (jotkut yksiköt),
Lomakeskus
Uima-allas (sisätiloissa), Poreallas, Poreallas, Ulkouima-allas, Ulkouima-allas,
Lähellä olevat palvelut
(4.0 mailia), Golf (60.0 mailia), Ratsastus (60.0 mailia), Järvi (5.0 mailia), Live Entertainment (1.0 mailia), Lääkäri Tilat (5.0 mailia), Hiihtokoulu (1.0 mailia), Squash (2.0 mailia), Tennis (60.0 mailia),
Lentokenttä
Nanaimo - (30 mailia - 48 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) sunnuntaina

Nauti kotona kotokokemuksesta Aviawestilla Pacific Shores Resort and Spa -hotellissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Aviawest, Pacific Shores Resort and Spa, sinulla on takuu vuodessa. Siitä tulee nopeasti kotisi kotona, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon arjestasi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Aviawest Pacific Shores Resort and Spa -hotellissa ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Aviawestin kanssa Pacific Shores Resort and Spa -hotellissa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Aviawestilla Pacific Shores Resort and Spa -hotellissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Aviawestin myymisestä Pacific Shores Resort and Spa -omistuksessa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Aviawestin kanssa Pacific Shores Resort and Spa -hotellissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Aviawestin käyttö Pacific Shores Resort and Spa -keskuksessa voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.