Kuva Barcelo Aruba
Kuva Barcelo Aruba
Kuva Barcelo Aruba
Kuva Barcelo Aruba
Kuva Barcelo Aruba

Osoite: JE Irausquin Blvd. Nro 83, PL 218, Oranjestad, Aruba
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.occidentalvacationclub.com/hotel/barcel--aruba

Kiinnostaako Barcelo Arubassa myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Eepä yksinkertainen: tämä on Barcelonan aruba Noordissa, Arubassa. Tässä all-inclusive-lomakeskuksessa, joka on ylpeä Palm Beachin keskellä, elämä on kyse eleganssista ja ylellisyydestä vuorotellen auringon ja hauskan kanssa. Turkoosiset vedet ovat vain hypnoottisia, kun taas valkoinen hiekkaranta ja Karibian sää houkuttelevat sinua jatkamaan osa-aikaisen loma. Korkealaatuiset viihde-, oleskelutilat, diskot ja ostosmahdollisuudet ovat kaikkialla, joten jokaisella kierroksella on suuri kokemus.

Mutta vielä enemmän aktiviteettejä odottaa sinua ja rakkaitasi itse keinona. On uusi kuntosali, sekä tennis ja lentopallo. Vesiurheilumahdollisuudet ovat samalla tavoin houkuttelevia ja sisältävät snorklausta, melontaa, sukellusta ja vesi aerobiaa. Päivittäisiä aktiviteetteja, Kids Club ja iltaviihdettä ovat myös saatavilla. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät ehdottavat osallistua ainakin osa näistä fantastinen toiminta osana all-inclusive suunnitelma.

Ja kun haluat levätä, voit rentoutua nykyaikaisissa huoneissa, joita modernin värin ja Barcelo Aruban korkeatasoinen sisustus on ominaista. Mukavuuksiin kuuluu king- tai parivuode, ilmastointi, minibaari, satelliitti-tv, DVD-soitin ja Wi-Fi sekä kylpyhuone hiustenkuivaajalla. Kalustettu terassi tarjoaa upeita näkymiä, kuten uima-altaan, rannan tai puutarhanäkymät.

Barcelo Aruba -palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (joissakin yksiköissä, ei mitään / täysi), Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Veneily (varuste), Kasino, Lastenhoito, Kokouspalvelut, Kuntosali, Päivittäistavarakauppa, Kampaaja, Vammaiset, Terveysklubi, Pesula, Hissi, , Snackbaari, Kylpylä, Uima-allas, Puhelin, Tennis, Vesihiihto (käytettävissä), Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
(3.0 mailia) *Pakollinen all-inclusive-maksu vaaditaan, ja lomakeskuksesta ja kaudesta riippuen voi kattaa ateriat, juomat, matkat, kuljetukset, lomakeskukset, lomakohteet, palvelut ja tilat.
Lentokenttä
Queen Beatrix International - (1 mailia - 1 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Ostaminen Barcelo Aruba -ajankohdasta

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Barcelo Aruba ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Barcelo Aruban kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Barcelo Arubassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Barcelo Aruban kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiokanavilla sekä verkkomainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuudet Barcelo Aruban kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Barcelo Aruban käyttö voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisessa kädessä varoja, jotka on talletettu luottamustilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.