Kuva Boambee Bay Resort
Kuva Boambee Bay Resort
Kuva Boambee Bay Resort
Kuva Boambee Bay Resort
Kuva Boambee Bay Resort

Osoite: 8 Barber Close, Toormina, Coffs Harbour, NSW 2452, Australia
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.boambeebay.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan Boambee Bay Resortissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


On vaikea rakastaa Boambee Bay Resortia Toorminassa, New South Walesissa, Australiassa. Hotelli tarjoaa upeat merinäköalat ja kauniin valkoisen hiekkarannan sekä rehevän subtrooppisen puutarhan, josta on näkymät Boambee Creekin varaukselle. Tämä huvila-tyylinen majoitus on epäilemättä täydellinen osa-aikaisen. Huoneissa on yhden makuuhuoneen ja yhden makuuhuoneen yksiköt. Yhden makuuhuoneen perääntyä nukkuu neljä, kun taas yhden makuuhuoneen asunto tarjoaa lepoa kuudelle vieraalle. Yleiset mukavuudet molemmissa huoneissa ovat ilmastointi ja kattotuuletin, kylpyhuone, keittiö, pesukone ja kuivausrumpu, TV ja DVD sekä puhelin.

Matkailu ja vapaa-aika Timeshare-välittäjät suosittelevat kosteikkojen etsimistä varauksessaan ollessaan Boambee Bay Resortissa. Hyödynnä ulkona ja käytä grillikabinaaneja ja monipuolisia urheilumahdollisuuksia. Voit jäähtyä, pulahtaa laguuni-tyylisessä altaassa tai rentoutua kylpylässä, cocktailbaarissa ja lounge-tilassa. Wi-Fi on käytettävissä aulassa, ja siellä on lasten leikkipaikka ja pelihuone, joten tämä lomakeskus tarjoaa koko perheelle runsaan ilon. Lopuksi näyte sataman paras elämä lähistöllä Coffs Harbour ja käydä monia ranta ravintoloita, kahviloita, ostoskeskuksia, taidegalleriat ja museot alueella.

Boambee Bay Resort Palvelut

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), kylpylä (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt) ),
Lomakeskus
Kuntosali, Pelihuone, Vammaiset, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Squash, Uima-allas, Tenniskenttä, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat veneet, Kalastus (lähistöllä), Golf (2.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Lääketieteellinen laitteisto (lähietäisyydessä), Ostoskeskus (lähietäisyydessä)
Lentokenttä
Coffs Harbour - (4 mailia - 6 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina, lauantaina

Ostaminen Boambee Bay Resort aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Boambee Bay Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnit Boambee Bay Resortiin, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Boambee Bay Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Boambee Bay Resort -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainos pyrittäessä myymään aikaosuutta Boambee Bay Resortilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Boambee Bay Resortia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.