Kuva Breakers Resort, Etelä-Afrikka
Kuva Breakers Resort, Etelä-Afrikka
Kuva Breakers Resort, Etelä-Afrikka
Kuva Breakers Resort, Etelä-Afrikka
Kuva Breakers Resort, Etelä-Afrikka

Osoite: 88 Lagoon Drive, PL 75, Umhlanga Rocks, 4320, Etelä-Afrikka
Lisätietoja: 01787 881111

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Breakers Resortissa, Etelä-Afrikka


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Breakers Resort, Etelä-Afrikka kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Breakers Resort, Etelä-Afrikka

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Ranta, veneily, lastenhoito, kalastus, pesula, elävää viihdettä, ravintola, uima-allas, tennis,
Lähellä olevat palvelut
Kuntosali (lähistöllä), Golf (3.0 mailia), Ruokakauppa (lähietäisyydessä), Ratsastus (5.0 mailia), Lääkärin palvelut (lähietäisyydet), Ostoskeskus (lähietäisyydessä), Squash (Läheiset), Vesihiihto (6.0 mailia)
Lentokenttä
Louis Botha / Durban - (22 mailia - 35 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotona kotokokemuksesta Breakers Resortissa, Etelä-Afrikassa

Kun ostat lomaosakkeita kiinteistöissä, kuten Breakers Resort, Etelä-Afrikka, sinulle taataan vuosittain poistuminen. Siitä tulee nopeasti kotisi kotona, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon arjestasi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Breakers Resort, Etelä-Afrikka ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Breakers Resortiin, Etelä-Afrikka, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Breakers Resortissa, Etelä-Afrikassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Breakers Resortin, Etelä-Afrikan kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Breakers Resortin kanssa, Etelä-Afrikka.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Breakers Resortia, Etelä-Afrikka voi olla turvallinen tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.