Kuva Burchell's Bush Lodge
Kuva Burchell's Bush Lodge
Kuva Burchell's Bush Lodge
Kuva Burchell's Bush Lodge
Kuva Burchell's Bush Lodge

Osoite: Paul Kruger -portti, Portia Shabungu Drive, PL 259, Skukuza 1350, Etelä-Afrikka
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako Burchell's Bush Lodgen myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Kruger National Park, joka on yksi Etelä-Afrikan suurimmista riistan varannoista, on paratiisi safareille ja harrastajille. Siellä asuu monipuolinen valikoima villieläimiä, mukaan lukien suuret viisi, sekä häikäisevät lajikuvat. Ja vain sadan metrin päässä tästä turvapaikasta on Burchellin Bush Lodge, joka tarjoaa helpon pääsyn tähän ihmemaa ja paljon muuta.

Vehreiden trooppisten metsien ympäröimä majoitus tarjoaa luonteenomaisia ​​viehättäviä asuinalueita, jotka tuovat vieraat mahdollisimman lähelle luontoa. Maalaismainen muotoilu, useimmat osa-aikaisen Burchellin Bush Lodgen yksiköt tarjoavat mukavuus kuudelle, vaikka pienemmät ja läheisemmätkin tilat ovat käytettävissä.

Hotellissa on pari makuuhuonetta, joissa on parivuode ja erilliset vuoteet ja parvi, jossa on kaksi erillistä vuodetta. Lisäksi on tilava oleskelutila, jossa on täydellinen keittiö, ruokailuhuone ja oleskelutila. Kuitenkin, Matkailu ja vapaa-aika Timeshare-välittäjät suosittelevat erittäin paljon aterioita, jotka on otettu katetulla patio- ja braai-alueella, joka avautuu kauniisiin ulkoilmanäkymiin ja satunnaiseen musiikkiin, joita linnunkuoro antaa. On myös uima-allas paikan päällä oman nautinnon.

Burchellin Bush Lodgen varustelutilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Pelihuone, Leikkikenttä, Ravintola, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Golf (7.0 mailia), Live Entertainment (62.0 mailia), Lääketieteelliset tilat (9.0 mailia), Squash (25.0 mailia), Tennis (3.0 mailia)
Lentokenttä
Nelspruit - (66 mailia - 106 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Ostamalla Burchellin Bush Lodge -aikaisen osuuden

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Burchell's Bush Lodge ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Burchellin Bush Lodge: ssä, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Burchellin Bush Lodgeissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Burchellin Bush Lodge -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Burchell's Bush Lodgein kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Burchell's Bush Lodge voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.