Kuva Calini Beach Clubista
Kuva Calini Beach Clubista
Kuva Calini Beach Clubista
Kuva Calini Beach Clubista
Kuva Calini Beach Clubista

Osoite: 1030 Seaside Drive, Sarasota, FL, 34242, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.vacationfla.com

Kiinnostaako vuokra-asunto Calinin Beach Clubissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Calini Beach Club kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Calini Beach Club Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Pelihuone, Pesula, Hissi, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (1.0), Ranta (Läheiset), Veneily (Läheiset), Lastenhoito (Läheiset), Kalastus (Läheiset), Golf (2.0 mailia), Ruokakauppa (Läheiset), Kampaaja (Läheiset), Terveysklubi (6.0 mailia ), Ratsastus (15.0 mailia), Live-viihde (2.0 mailia), Lääkäripalvelut (2.0 mailia), Leikkikenttä (3.0 mailia), Ravintola (Läheiset), Laitesukellus Mailia), Vesihiihto (lähistöllä), Surffaus (Läheiset),
Lentokenttä
Sarasota / Bradenton - (12 mailia - 19 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotikokemuksesta Calini Beach Clubissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Calini Beach Club, sinulle taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Calini Beach Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Calini Beach Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Calini Beach Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Calini Beach Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Calini Beach Clubilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Calini Beach Club voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamustilin hallinnoima FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.