Kuva Callao Garden
Kuva Callao Garden
Kuva Callao Garden
Kuva Callao Garden
Kuva Callao Garden

Osoite: Callao Salvaje, Adeje, KANARIAN SAARET, ESPANJA
Lisätietoja: 01787 881111

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää myynnissä olevia ja vuokrattavia kiinteistöjä Callao Gardenissa


Tenerife tunnetaan paratiisina lomailijoille. Suurimpia Kanariansaaria hallitsevat lepäävä tulivuori Teide, ja sen reunustavat uskomattomat rannat, joista jotkut ovat mustia. Nämä ainutlaatuiset ominaisuudet ovat saari-ketjun vulkaanisen luonteen ansiosta ja aiheuttavat jännittävän muutoksen normaalille valkoiselle ja keltaiselle hiekalle. Sen asema Afrikan länsipuolella tarkoittaa, että lämpötilat ovat leutoja ympäri vuoden ja se on suosittu kohde surffaajille, jotka haluavat paeta Britannian kylmä rannikolta.

Matkailu ja vapaa-aika osa-aikaiset välittäjät rakastavat Callao Gardenia sen jäähdytetystä tunnelmasta ja selkeästi espanjalaisesta tunnelmasta. Näkemykset ovat vertaansa vailla, ja parvekkeet jokaisessa yhden hengen huoneissa on näkymä neljälle altaalle sekä rauhalliselle siniselle merelle. Tämä osa-aikaisen on varustettu minikeittiöllä, joka on täydellinen kevyille aterioille, ja paikan päällä oleva ravintola tarjoaa herkullisen maun Espanjaan.

Urheilulliset tyynyt voivat hemmotellaan tennistä tai squashia ennen rentoutumista Tenerifen rannoilla. Ne, jotka mieluummin elää miellyttävämmällä tahdilla, saattavat viettää iltapäivällä Callao Gardenin omalla mini-golfkentällä. Rakastamme olla mahdollisuus viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa rennossa ilmapiirissä, ja ehdottavat, että jätät pätevyyden kotona.

Callao Puutarhakalusteet

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä),
Lomakeskus
Lasten uima-allas, Ruokakauppa, Live-viihde, Leikkikenttä, Ravintola, Snackbaari, Squash, Uima-allas, Puhelin, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (6.0 mailia), Veneily (Läheiset), Kalastus (Läheiset), Golf (4.0 mailia), Terveyskylpylä (Läheiset), Lääketieteellinen Laitteisto (Läheiset), Laitesukellus (Läheiset), Wind Surfing (9.0 mailia)
Lentokenttä
Reina Sofia - (16 mailia - 25 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai, maanantai

Ostaa Callao Gardenin osa-aikaista käyttöoikeutta

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Callao Garden ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Callao Gardeniin, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Callao Gardenissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Callao Garden -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Callao Gardenin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Callao Gardenin käyttö voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä varojen hallinnoimassa luottamustilissä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.