Kuva yrityksestä Cana Brava Resort Hotel
Kuva yrityksestä Cana Brava Resort Hotel
Kuva yrityksestä Cana Brava Resort Hotel
Kuva yrityksestä Cana Brava Resort Hotel
Kuva yrityksestä Cana Brava Resort Hotel

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.canabravaresort.com.br

Haluatko myydä ja vuokrata kiinteistöjä Cana Brava Resort -hotellissa? Soita myyntitiimillemme nyt numeroilla 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Cana Brava Resort -hotelli kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Cana Brava Resort -hotellin palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autonvuokraus, Ranta, Lastenhoito, Lastenallas, Kokoustilat, Kuntoilulaitteet, Pelihuone, Ruokakauppa, Järvi, Pesula, Live-viihde, Leikkikenttäalue, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Uima-allas, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
Lääketieteelliset tilat (15.0 mailia), ostoskeskus (15.0 mailia),
Lentokenttä
Ilheus Local - (286 mailia - 460 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kotona kotokokemuksesta Cana Brava Resort -hotellissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Cana Brava Resort Hotel, sinulle taataan vuosittain poistuminen. Siitä tulee nopeasti kotisi kotona, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon arjestasi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Cana Brava Resort -hotelli ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Cana Brava Resort -hotellin kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Cana Brava Resort -hotellissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Cana Brava Resort Hotel -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Cana Brava Resort -hotellin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Cana Brava Resort -hotellin käyttö voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu luototilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.