Kuva Canada House Beach Club
Kuva Canada House Beach Club
Kuva Canada House Beach Club
Kuva Canada House Beach Club
Kuva Canada House Beach Club

Osoite: 1704 N. Ocean Blvd., Pompano Beach, FL, 33062, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.canadahouse.us

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan Kanada House Beach Clubissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Kanada House Beach Club kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Kanada House Beach Club Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, minikeittiö / täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Handicap, Pesula, Hissi, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Veneily (1.0 mailia), Casino (10.0 mailia), Kalastus (1.0 mailia), Golf (3.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (2.0 mailia), Kampaamo (2.0 mailia), Terveysklubi (2.0), Ratsastus (5.0 mailia) (5.0 mailia), ravintola (1.0 mailia), sukellusta (3.0 mailia), ostoskeskus ((3.0 mailia), ostoskeskus (7.0 mailia) 1.0 mailia), Vesiurheilu (1.0 mailia), Tuulen surffaus (1.0 mailia), Snack-baari (lähistöllä), Kylpylä
Lentokenttä
Fort Lauderdale - (20 mailia - 32 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantaina

Nauti kotoa kotikokemuksesta Canada House Beach Clubissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten esimerkiksi Canada House Beach Club, olet taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Kanada House Beach Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloisia uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Canada House Beach Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Canada House Beach Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Canada House Beach Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainonnalla, jolla pyritään myymään aikaosuuksia Canada House Beach Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Kanada House Beach Club voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamustilin hallinnoima FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.