Kuva Canal Boat Club on Blackwater Meadow
Kuva Canal Boat Club on Blackwater Meadow
Kuva Canal Boat Club on Blackwater Meadow
Kuva Canal Boat Club on Blackwater Meadow
Kuva Canal Boat Club on Blackwater Meadow

Osoite: Birch Road, Ellesmere, Shropshire, SY12 9DD, Englanti
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.blackwatermeadowmarina.com

Kiinnostaako myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Canal Boat Clubilla Blackwater Meadowssa? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät rakastavat sitä, kun löydämme epätavallisen osa-aikaisen, ja Canal Boat Club Blackwater Meadowissa on juuri sitä. Tämä ihastuttava kapeavene on ankkuroituna upealle paikalle Shropshireen, osaan Englannin uskomattoman kauneutta. Walesin ja Englannin rajalla päiväretkille ja illallisille on runsaasti mahdollisuuksia, ja joka päivä on paljon nähtävää ja tehtävää. Tarjolla olevat ulkoilumahdollisuudet ovat myös loistavia, sillä vaellus ja pyöräily on helppoa veneen sijainnista käsin.

Oleskelu kapeassa veneessä antaa lomailijoille mahdollisuuden hidastaa vauhtia ja ottaa kaiken sellaisenaan. Elämä ei voi olla rentouttavampaa kuin kun olet kauniilla, perinteisellä käsityöllä ajautumassa peltojen, kukkuloiden ja maalaispubien ohi. Canal Boat Club Blackwater Meadowissa on tilat silloin, kun et halua lähteä kauas, tai kun palaat päivän ulkoilulta. Vain muutaman minuutin päässä venesatamasta on ravintoloita, ja jos kuljet veneellä kanavia pitkin, voit vierailla monissa perinteisissä kauppakaupungeissa. Canalboat Club Blackwater Meadowissa on kuin paluu ajassa taaksepäin yksinkertaisempaan, levottomampaan olemassaoloon.

Canal Boat Club on Blackwater Meadow Palvelut

Yksikkötyöt
Matto (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Veneily, Kalastus, Pesula, Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
Lähistöllä), Lääkäripalvelut (lähietäisyydet), Leikkikenttä (lähellä), Ravintola (lähietäisyydet), Ostoskeskus (lähietäisyydessä), Snack-baari (lähietäisyydessä),
Lentokenttä
Birmingham International - (53 mailia - 85 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) torstaina, perjantaina, lauantaina ja keskiviikkona

Ostaa Canal Boat Club Blackwater Meadowin aikaosuuksiin

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Canal Boat Club Blackwaterin niityllä ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Canal Boat Clubin kanssa Blackwater Meadow: ssä, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Canal Boat Clubissa Blackwater Meadowissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Canal Boat Clubin myymisestä Blackwater Meadow -omistuksessa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä online-mainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuuksia Blackwater Meadown Canal Boat Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Canal Boat Clubin käyttäminen Blackwater Meadow: ssä voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.