Kuva Canal Boat Worcester Marina
Kuva Canal Boat Worcester Marina
Kuva Canal Boat Worcester Marina
Kuva Canal Boat Worcester Marina
Kuva Canal Boat Worcester Marina

Osoite: Lowesmoor Wharf, Worcester, WR1 1RS, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.canalboatclub.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan Canal Boatissa Worcester Marina? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Canal Boat Club Worcester Marina tarjoaa vieraille mahdollisuuden huolehtia omasta osa-aikaisen kanavaveneellä ja koe joidenkin Britannian vakiintuneimpien vesiväylien kauneus. Worcester Birminghamin kanavan eteläpäässä sijaitseva hotelli on ihanteellinen tukikohta kaikille reiteille Shakespearen maahan Severn- ja Avon-joen kautta tai pohjoiseen Worcestershiren maaseudulle, jossa kuljet viehättävän Archers-maan sydämen läpi.

Ostaminen Canal Boat Worcester Marina aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Canal Boat Worcester Marina ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Canal Boat Worcester Marina -museossa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Canal Boatissa Worcester Marina

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Canal Boat Worcester Marina -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Canal Boatin kanssa Worcester Marina -alueella.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Canal Boatin käyttäminen Worcesterin venesatamassa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.