Kuva Canal Boat Clubissa Union Wharfissa
Kuva Canal Boat Clubissa Union Wharfissa
Kuva Canal Boat Clubissa Union Wharfissa
Kuva Canal Boat Clubissa Union Wharfissa
Kuva Canal Boat Clubissa Union Wharfissa

Osoite: Canal Basin, Leicester Road, Market Harborough, Leicestershire, LE16 7UW, ENGLANTI
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.canalboatclub.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja Canal Boat Clubissa Union Wharfissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Jos nautit elämästä hitaammin, rentoutumasta kokonaan ja irrottaaksesi jokapäiväisen elämän vaatimuksista, Canalboat Club Union Wharfissa on sinulle. Tämä ihastuttava venesatama Leicestershiren markkinakylässä tarjoaa tervetullut pakopaikka menneisyyteen. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät rakastavat, että on mahdollista teeskennellä, että aika kului takaisin ennen kannettavia tietokoneita, älypuhelimia ja tabletteja, jotka tekivät ympäri vuorokauden välttämättömyyttä. Päästäksemme pois kaikesta on todella mahdollista, kun olette yksi näistä pienistä kapeista veneistä, koska voit tehdä päätöksen vain heittää pois ja kellua toiseen kohteeseen!

A osa-aikaisen Canalboat Club Union Wharfissa kannattaa sinua hyvässä sijainnissa, koska heti kun lähdet veneestä, odotat tulevaa oleskelua. Market Harborough on täydellinen tukikohta, josta tutustua ympäröivään maaseutuun, runsaasti nähtävää ja tekemistä sekä tietenkin erinomaisia ​​ravintoloita, kun et halua käyttää täysin varusteltua keittiötä veneellä - tai kielellä suolainen seadogs, "keittiön"! Canalboat Club Union Wharf tarjoaa rentouttavan ja viihtyisän loman, joka rakastat ja haluat palata toistuvasti uudestaan ​​ja uudestaan.

Canal Boat Club Unionin laituriin

Yksikkötyöt
Matto (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Veneily, Ravintola,
Lähellä olevat palvelut
Golf (2.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Lääkäripalvelut (lähietäisyydet), Snack-baari (lähistöllä), Uima-allas (2.0 mailia)
Lentokenttä
Birmingham - (45 mailia - 72 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) torstai, perjantai, maanantai

Ostaa Canal Boat Clubin Union Wharfin aikaosuuksia

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Canal Boat Club Union Wharfissa ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Canal Boat Clubin kanssa Union Wharf: ssä, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Canal Boat Clubissa Union Wharfissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Canal Boat Clubin myymisestä Union Wharfin kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä online-mainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuuksia Canal Boat Clubilla Union Wharfissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Canal Boat Clubin käyttäminen Union Wharfissa voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.