Kuva Canaltime Houseboats at Bedford
Kuva Canaltime Houseboats at Bedford
Kuva Canaltime Houseboats at Bedford
Kuva Canaltime Houseboats at Bedford
Kuva Canaltime Houseboats at Bedford

Osoite: Priory Marina, Barkers Lane
Bedford, MK41 9DJ, ENGLANTI
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.canaltime.com

Kiinnostaako vuokra-asunto Canaltime Houseboats Bedfordissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Canaltime Houseboats Bedfordissa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Canaltime Houseboats at Bedford Palvelut

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä)
Lomakeskus
Veneily, Kalastus, Järvi, Pesula, Leikkikenttä, Ravintola, Vesihiihto, Tuuli Surfing,
Lähellä olevat palvelut
Lasten uima-allas (1.0 mailia), Golf (5.0 mailia), Ruokakauppa (1.0 mailia), Lääkäripalvelut (lähistöllä), Snackbaari (lähistöllä), Uima-allas (1.0 mailia)
Lentokenttä
East Midlands - (30 mailia - 48 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantaina

Nauti kotoa kotikokemuksesta Canaltime Houseboatsissa Bedfordissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Canaltime Houseboats Bedfordissa, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrat Canaltime Houseboats at Bedford ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnit Canaltime Houseboats Bedford miksi ei yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Canaltime Houseboatsissa Bedfordissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Canaltime Houseboatsin myynnistä Bedford-kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewin ja satelliittitelevisioon kanavien yläpuolella sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuutta Canaltime Houseboatsin kanssa Bedfordissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Canaltime Houseboats Bedfordin avulla voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.