Kuva Canaltime Nottingham Castle Marina
Kuva Canaltime Nottingham Castle Marina
Kuva Canaltime Nottingham Castle Marina
Kuva Canaltime Nottingham Castle Marina
Kuva Canaltime Nottingham Castle Marina

Osoite: Nottinghamin linna Marina, Marina Road
Castle Park
Nottinghamshire, NG7 1TN, ENGLANTI
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.canaltime.com

Kiinnostaako vuokra-asunto Canaltime Nottingham Castle Marina? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Canaltime klo Nottingham Castle Marina kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Canaltime at Nottingham Castle Marina Palvelut

Yksikkötyöt
Matto (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Veneily, Kalastus, Päivittäistavarakauppa, Pesula,
Lähellä olevat palvelut
Lääkäripalvelut (lähietäisyydet), Ravintola (lähietäisyydessä), Snack-baari (lähistöllä),
Lentokenttä
East Midlands - (13 mailia - 20 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina, lauantaina

Nauti kotoa kotikokemuksesta Canaltime Nottingham Castle Marina

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Canaltime Nottingham Castle Marina, olet taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrat Canaltime Nottinghamin linna Marina ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Canaltimen kanssa Nottingham Castle Marina: ssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Canaltime Nottingham Castle Marina

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Canaltimen myymisestä Nottingham Castle Marinan kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäällä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä osa-aikaista omaisuutta Canaltimen kanssa Nottingham Castle Marina.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Cantitime Nottingham Castle Marinassa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.