Kuva Club La Costa Canaltime Sawley Marina
Kuva Club La Costa Canaltime Sawley Marina
Kuva Club La Costa Canaltime Sawley Marina
Kuva Club La Costa Canaltime Sawley Marina
Kuva Club La Costa Canaltime Sawley Marina

Osoite: CLC Canaltime Sawley Marina, Sawley, Long Eaton, Nottingham, Englanti
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.canaltime.com

Oletko kiinnostunut myytävistä ja vuokraavista kiinteistöistä CLC Canaltimessa Sawley Marinassa? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


CLC Canaltime Sawley Marina Nottinghamissa Englannissa on ainutlaatuinen hoito ihmisille, jotka ovat täyttäneet aurinko-, meri-, hiekka- ja uima-allaslomat. Tällä kertaa voit paeta kaikesta hälinästä ja ajautua omalle risteilijälle Trent- ja Mersey-kanavan ja muiden paikallisten vesiväylien kulkemiseen rauhallisesti ohittaen siltoja, lukkoja, pubeja ja kyliä.

Siirtyminen kahden tai kolmen kilometrin välillä tunnissa, kokemus aluksella osa-aikaisen Kapeat veneet CLC Canaltime Sawley Marina on osoitus jännittävästä. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare-välittäjät löytävät loistavan mahdollisuuden nauttia ihmeistä ja Britannian suurimmista sisävesiväylien marinoista.

Risteilyyn suunnitellut veneet on rakennettu erityisesti lomamatkalla. Jokainen valmistaa ammattitaitoisia paikallisia käsityöläisiä käyttäen nykyaikaisia ​​menetelmiä ja nykyaikaisia ​​materiaaleja. Vieraat voivat valita joko yhden tai kahden makuuhuoneen kapeat veneet majoituspaikalleen, jotka vaativat vähintään kaksi ja kolme kelvollista aikuista risteilyyn. Aloita tämä seikkailu ja ylläty siitä, mikä on pitkin kiehtovia vesistöjä: komeat koteja, teollisuusperintöä, maakuntaliittymiä, linnoja, museoita ja kaupunkeja ... Jokaisella kanavasurkalla on jotain uutta.

Club La Costa Canaltime klo Sawley Marina Palvelut

Yksikkötyöt
Matto (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Veneily, Kalastus, Pesula, Ravintola, Snackbaari,
Lähellä olevat palvelut
Lääketieteelliset laitteet (2.0 mailia), Ostoskeskus (lähistöllä),
Lentokenttä
East Midlands - (10 mailia - 16 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikot) Torstai, sunnuntai, maanantai, tiistai, keskiviikko

Ostaa Club La Costa Canaltime Sawley Marinain aikaosuudessa

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Club La Costa Canaltime Sawley Marina ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnit Club La Costa Canaltime Sawley Marina miksi ei yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin klubilla La Costa Canaltime Sawley Marina

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club La Costa Canaltimen myymisestä Sawley Marinan kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiokanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuudet Club La Costa Canaltimen kanssa Sawley Marinassa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Club La Costa Canaltimea Sawleyn venesatamassa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.