Kuva Canico Bay Club
Kuva Canico Bay Club
Kuva Canico Bay Club
Kuva Canico Bay Club
Kuva Canico Bay Club
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asunto Canico Bay Clubissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Canico Bay Club kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Canico Bay Club Tilat

Yksikkötyöt
Matto (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Uima-allas, Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (Läheiset), Casino (9.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (5.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Kampaaja (Läheiset), Terveysklubi (lähistöllä), Ratsastus (6.0 mailia) Lähistöllä), Lääkäripalvelut (lähistöllä), Ravintola (Läheiset), Sauna (Läheiset), Sukellus (Läheiset), Squash (Läheiset), Tennis (7.0 mailia), Vesihiihto (7.0 mailia)
Lentokenttä
Funchal / Santa Catarina - (7 mailia - 11 km)
Tarkista sisään / ulos
torstai

Nauti kotoa kotikokemuksesta Canico Bay Clubissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Canico Bay Club, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Canico Bay Club ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Canico Bay Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Canico Bay Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Canico Bay Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä online-mainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuudet Canico Bay Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Canico Bay Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen kanssa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.