Kuva Cape Cod Holiday Estatesista
Kuva Cape Cod Holiday Estatesista
Kuva Cape Cod Holiday Estatesista
Kuva Cape Cod Holiday Estatesista
Kuva Cape Cod Holiday Estatesista

Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako kohteiden myynti ja vuokraus Cape Cod Holiday Estatesissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Cape Codin loma-asunnot kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Cape Cod loma-asunnot Tilat

Yksikkötyöt
(Kaikissa yksiköissä), puhelin (kaikki yksiköt), poreallas (kaikki yksiköt), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone
Lomakeskus
Pesula, Leikkikenttä, Uima-allas (sisätiloissa), Tennis (käytettävissä olevat varusteet),
Lähellä olevat palvelut
Ranta (3.0 mailia), Veneily (3.0 mailia), Kalastus (3.0 mailia), Golf (2.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (3.0 mailia), Kampaamo (3.0 mailia), Järvi (5.0 mailia) Lääkäripalvelut (2.0 mailia), ravintola (3.0 mailia), ostoskeskus (3.0 mailia), vesihiihto (3.0 mailia)
Lentokenttä
Boston Logan International - (75 mailia - 120 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotikokemuksesta kotiin Cape Cod Holiday Estatesissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä kuten Cape Cod Holiday Estates, olet taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Cape Cod Holiday Estates ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointi Cape Cod Holiday Estates miksi ei yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Cape Codin loma-asuntoissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Cape Cod Holiday Estates -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainontaa pyrittäessä myymään aikaosuutta Cape Codin loma-asuntojen kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Cape Codin loma-asuntoja voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä hallinnoimiensa luottamustilien talletuksissa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.