Kuva Capri by the Seasta San Diegossa
Kuva Capri by the Seasta San Diegossa
Kuva Capri by the Seasta San Diegossa
Kuva Capri by the Seasta San Diegossa
Kuva Capri by the Seasta San Diegossa

Osoite: 4767 Ocean Blvd, San Diego, CA 92169, Kalifornia, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.allseasonsresortlodging.com

Oletko kiinnostunut myytävistä ja vuokraavista kiinteistöistä Capri by the Seassa San Diegossa? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Capri meren rannalla San Diegossa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Capri meren rannalla San Diegon tiloissa

Yksikkötyöt
Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Ranta, Pesula, Hissi, Sauna, Uima-allas, Poreallas/Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autonvuokraus (lähellä), veneily (1.0 mailia), kalastus (1.0 mailia), golf (3.0 mailia), ruokakauppa (lähellä), kampaaja (lähellä), kuntoklubi (lähellä), elävää viihdettä (1.0 mailia), terveyspalvelut (3.0 mailia), ravintola (lähellä), laitesukellus (lähellä), ostosalue (lähellä), välipalabaari (lähellä), tennis (5.0 mailia), vesihiihto (2.0 mailia), purjelautailu (lähellä),
Lentokenttä
San Diego International - (7 mailia - 11 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kodinomaisesta kokemuksesta Capri by the Seassa San Diegossa

Kun ostat aikaosuuden kiinteistöistä, kuten Capri by the Sea San Diegossa, saat vuosittaisen pakomatkan. Siitä tulee nopeasti kotisi kotoa käsin ja tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Capri by the Sea San Diegosta ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Capri by the Sea -yritykseen San Diegossa, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Capri by the Seassa San Diegossa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Caprin myynnistä San Diegon kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä verkkomainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Capri by the Sea -yhtiön kanssa San Diegossa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Capri by the Sea käyttäminen San Diegossa voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.