Kuva Caribou Highlands Lodge
Kuva Caribou Highlands Lodge
Kuva Caribou Highlands Lodge
Kuva Caribou Highlands Lodge
Kuva Caribou Highlands Lodge

Osoite: 371 Ski Hill Road, PL 99
Lutsen, MN, 55612, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.caribouhighlands.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokra-asuntoja Caribou Highlands Lodge? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Caribou Highlands Lodge kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Caribou Highlands Lodge Tilat

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä), pyykinpesukone (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Allas (sisätiloissa / ulkona), tennis (käytettävissä olevat huoneet), poreallas, kuntosali, leikkipaikka, ravintola,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (20.0 mailia), Veneily (2.0 mailia), Maastohiihto (lähistöllä), Kalastus (1.0 mailia), Golf (1.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (1.0 mailia), Kampaamo (20.0 mailia), Järvi ), Pesula (2.0 mailia), Live Entertainment (20.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (1.0 mailia),
Lentokenttä
Duluth - (85 mailia - 136 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kotoa kokemuksesta Caribou Highlands Lodgeissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Caribou Highlands Lodge, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Caribou Highlands Lodge ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Caribou Highlands Lodge: n kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Caribou Highlands Lodgeissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Caribou Highlands Lodge -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Caribou Highlands Lodgein kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Caribou Highlands Lodge voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamustilin hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.