Kuva yrityksestä Carlsbad Seapointe Resort
Kuva yrityksestä Carlsbad Seapointe Resort
Kuva yrityksestä Carlsbad Seapointe Resort
Kuva yrityksestä Carlsbad Seapointe Resort
Kuva yrityksestä Carlsbad Seapointe Resort

Osoite: 6400 Surfside Lane, Carlsbad, Kalifornia, 92009, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.carlsbadseapointe.com

Kiinnostaako myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Carlsbad Seapointe Resortissa? Soita myyntitiimillemme nyt numeroilla 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Carlsbad Seapointe -lomakeskus kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Carlsbad Seapointe Resort -palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Takka - yksikkö (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Lasten uima-allas, Konferenssitilat, Liikuntarajoitteiset, Vammaiset, Pesula, Hissi, Leikkikenttä, Sauna, Uima-allas, Tennis, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autonvuokraus (2.0 mailia), Ranta (lähistöllä), Veneily (5.0 mailia), Kasino (50.0 mailia), Maastohiihto (100.0 mailia), Laskettelu (100.0 mailia), Kalastus (7.0 mailia), Golf (3.0 mailia) ), Ruokakauppa (1.0 mailia), kampaamo (1.0 mailia), ratsastus (30.0 mailia), järvi (10.0 mailia), elävä viihde (3.0 mailia), lääketieteelliset palvelut (6.0 mailia), ravintola (3.0 mailia), sukellus (15.0 mailia), ostosalue (1.0 mailia), hiihtokoulu (100.0 mailia), vesihiihto (1.0 mailia),
Lentokenttä
San Diego International - (35 mailia - 56 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) torstaina, perjantaina, lauantaina, sunnuntaina, maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona

Nauti kotona kotokokemuksesta Carlsbad Seapointe Resortissa

Kun ostat lomaosakkeita kiinteistöissä, kuten Carlsbad Seapointe Resort, sinulle taataan vuosittain poistuminen. Siitä tulee nopeasti kotisi kotona, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon arjestasi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Carlsbad Seapointe Resort ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Carlsbad Seapointe Resortin kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Carlsbad Seapointe Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Carlsbad Seapointe Resort -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Carlsbad Seapointe Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Carlsbad Seapointe Resortin käyttö voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.