Kuva Carpediem Roma Golf Club
Kuva Carpediem Roma Golf Club
Kuva Carpediem Roma Golf Club
Kuva Carpediem Roma Golf Club
Kuva Carpediem Roma Golf Club

Osoite: Via Di Marco Simone 80, Guidonia Montecelio, (RM), ITALIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.carpediemgroup.com/

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokra-asuntoja Carpediem Roma Golf Clubissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Carpediem Roma Golf Club kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Carpediem Roma Golf Club Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (Jotkut yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autonvuokraus, Kuntosali, Kuntoklubi, Pesula, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Uima-allas (sisätiloissa),
Lähellä olevat palvelut
Golf (lähistöllä), Päivittäistavarakauppa (2.0 mailia), Lääkäripalvelut (2.0 mailia), Tennis (6.0 mailia),
Lentokenttä
Rooma - (28 mailia - 45 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti Carpediem Roma Golf Clubin kotikokemuksesta

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Carpediem Roma Golf Clubissa, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Carpediem Roma Golf Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Carpediem Roma Golf Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Carpediem Roma Golf Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Carpediem Roma Golf Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuutta Carpediem Roma Golf Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Carpediem Roma Golf Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisia käsiinsä, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.