Kuva yrityksestä Carter Plantation Resort
Kuva yrityksestä Carter Plantation Resort
Kuva yrityksestä Carter Plantation Resort
Kuva yrityksestä Carter Plantation Resort
Kuva yrityksestä Carter Plantation Resort

Osoite: 23475 Carter Trace, Springfield, LA, 70462, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako Carter Plantation Resortissa myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroilla 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Carter Plantation Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Carter Plantation Resort -tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (jotkut yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, Osittainen / täydellinen), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt), Pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Kalastus, Golf, Kuntoklubi, Järvi, Leikkipaikka, Sauna, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Lääketieteelliset laitteet (5.0 mailia),
Lentokenttä
Louis Armstrong International - (25 mailia - 40 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantaina

Nauti kotona kotokokemuksesta Carter Plantation Resortissa

Kun ostat lomaosakkeita kiinteistöissä, kuten Carter Plantation Resort, sinulle taataan vuosittain poistuminen. Siitä tulee nopeasti kotisi kotona, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon arjestasi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Carter Plantation Resort ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Carter Plantation Resortiin, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Carter Plantation Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Carter Plantation Resort -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Carter Plantation Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Carter Plantation Resort -sovelluksen käyttö voi olla turvallinen tietäessä, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu luototilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.