Kuva Casa Blanca Resort
Kuva Casa Blanca Resort
Kuva Casa Blanca Resort
Kuva Casa Blanca Resort
Kuva Casa Blanca Resort

Osoite: 11115 Front Beach Road, Panama City Beach, FL, 32407, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.casa-blanca.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja -vuokrausta Casa Blanca Resortissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Nimi herättää visioita lakaisuvaunuista ja sodan romaanista, mutta Casa Blanca Resort sijaitsee Panaman kaupungissa, jossa ei ole Afrikkaa. Onneksi sää on vielä kuuma, palmut ovat yhä tyytyviä, ja romaania on tarjolla rennommin. lomaosakkeen huoneistot tässä kaikki on täysikokoinen keittiö ja ruokailutila, joten voit nauttia kotitekoisesta aterian lähimmän ja rakkaan. Huoneesta voi majoittua näkymät nykyaikaisen kaupungin läpi ja Tyynenmeren rannalla.

Jos sinä venture out, kuten Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät ehdottaa teitä, löydät bougainvillea-täynnä bulevardeja ja arka arkkitehtuuri. Myös huvipuistoja on lähellä pitämään nuoret viihdyttävät. Niille, jotka mieluummin hiljainen peli upealla locale, Floridassa on myös tunnettu golfkentät, ja keinona sinulla on mahdollisuus valita teidän paljon. Tietenkään on mahdotonta puhua Floridasta eikä mainita valkoisia hiekkarantoja ja virheetöntä säätä, jonka avulla voit nauttia sydämesi sisällöstä suoraan Casa Blanca Resortista.

Casa Blanca Resort Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Ranta, Kuntosali, Kalastus, Pelihuone, Pesula, Sauna, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (5.0 mailia), Veneily (5.0 mailia), Golf (1.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Kampaaja (lähistöllä), Live-viihde (lähistöllä), Lääketieteelliset laitteet (2.0 mailia) (5.0 mailia), ostoskeskus (lähellä), Tennis (4.0 mailia), vesihiihto (5.0 mailia), tuulen surffaus (5.0 mailia)
Lentokenttä
Panama City / Bay County - (15 mailia - 24 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Ostaminen Casa Blanca Resortin osa-aikaista käyttöoikeutta

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Casa Blanca Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloisia uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Casa Blanca Resortiin, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Casa Blanca Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Casa Blanca Resort -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuuksia Casa Blanca Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Casa Blanca Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisia käsiin rahoja talletetaan luottamustilin hallinnoima FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.