Kuva Casa Canazei
Kuva Casa Canazei
Kuva Casa Canazei
Kuva Casa Canazei
Kuva Casa Canazei

Osoite: Via Costa 82, Alba di Canazei, (TN), ITALIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.vacanzescambi.com/

Kiinnostaako vuokra-asuntoja vuokrattavissa Casa Canazei? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Casa Canazei kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Casa Canazei Tilat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, minikeittiö), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Murtomaahiihto, Pesula, Sauna, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
(Lähellä), Järvi (1.0 mailia), Järvi (1.0 mailia) Lähellä olevat palvelut, Ravintola (lähietäisyydet), Hiihtokoulu (lähietäisyydet), Snackbaari (lähellä), Uima-allas (lähietäisyydet), Tennis (lähietäisyydessä)
Lentokenttä
Verona - (93 mailia - 149 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti Casa Canazei -kokemuksesta kotiin

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Casa Canazei, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoiselta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Casa Canazei ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Casa Canazei miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin osoitteessa Casa Canazei

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Casa Canazei -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä online-mainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuudet Casa Canazien kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Casa Canazei voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin rahoja talletettu luottamus huomioon hallinnassa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.