Kuva Casa Cavalese
Kuva Casa Cavalese
Kuva Casa Cavalese
Kuva Casa Cavalese
Kuva Casa Cavalese

Osoite: Via Brunetta 26, Cavalese, (TN) ITALIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.vacanzescambi.com/

Kiinnostaako vuokra-asuntoja vuokrattavana Casa Cavalese? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Casa Cavalese kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Casa Cavalese Palvelut

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, minikeittiö), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraus, Sauna, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
(5.0 mailia), Kalastus (1.0 mailia), Golf (8.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (lähistöllä), Kampaamo (2.0 mailia), Ratsastus ((19.0 mailia), Laskettelu 1.0 mailia), Järvi (3.0 mailia), Pesula (2.0 mailia), Lääkäripalvelut (lähistöllä), Leikkikenttä (1.0 mailia), Ostoskeskus (1.0 mailia) Tennis (1.0 mailia),
Lentokenttä
Verona - (112 mailia - 180 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti Casa Cavalese -kokemuksesta kotiin

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Casa Cavalese, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Casa Cavalese ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Casa Cavaleseen, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Casa Cavalesessa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Casa Cavalese -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä online-mainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuutta Casa Cavalesen kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Casa Cavalese voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamus huomioon hallinnassa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.